Příspěvky uživatele - 192.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení vistárie, 12.3.2011
Nevíte někdo náhodou, jestli vistárie zakoření z větvičky? A jestli ano tak kdy nejlíp?
Krtek, hryzci - jak obnovit zničený trávník?, 19.2.2011
Po krtinci mi v trávníku vždy zbyde vyholené místo, větší či menší.... no, když se krtinec rozhrabe během několik dní nebo týdnů, tak pod krtincem ještě bývá živá tráva, aspoň teda u mne, žádné vyholené místo, maximalně tak ta díra. A tou rozhrabanou... celý příspěvek >
Řez ryngle, 18.2.2011
Starší ryngle prostříhávám prořezávám jednou za několik let (3-4)a to tak, že vyřežu větve, co příliš zahušťují korunu, případně suché větve. A ryngle rodí jak divé. A to se mi osvědčilo.
Krtek, hryzci - jak obnovit zničený trávník?, 15.2.2011
Když chcete orat tak orejte, jistě se to tak dá vyřešit. Já na to používám mnohem menší techniku: Hrábě. Krtince rozhrabu a tráva zase rozhrabanou hlínou proroste. Řešení staletími osvědčené. 
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 13.2.2011
Teplá oblast? To ani ne, Ostrava. Zatím nám kromě těch lilií nevylezlo nic, ani sněženky.
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 12.2.2011
Nám už raší lilie i venku, 10 cm ještě nemají, ale tak půlku ano.
Keře, které budou vonět, 12.2.2011
Přidám ještě střemchu. Ta někdy voní až omamně.
Dekorace - trpaslíci a jiní, 12.2.2011
Měl jsem na zahradě trpaslíka, ale už nemám, někdo mi ho ukradl, takže zřejmě jsou trpaslíci stále in..
Přesazení jabloně v lednu, 14.1.2011
Těžko radit. Před několika lety jsem si v jedné pískovně v lednu vykopal pár janovců, hned jsem je vysadil.  Byla tenkrát mírná zima a tak se dobřeujmuly a ještě během zimy začaly přirůstat.
Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011
Já bych si tipnul, že jestli ji nesklidili doteď, že už ji ani nesklidí a že ji na jaře nejspíš zaorají.
Rosení v udírně, 31.12.2010
Souhlasím s Honzou, taky roztápím udírnu tak dvě hodiny předem, na uhlíky hodím pak velký špalek, který spíš jen doutná. Udírnu mám takovou velkou dřevěnou bednu a ani tam nemám komín. Mám to ve svahu, topeniště je vyskládáno z nasucho bez malty... celý příspěvek >
Agave americana - odolnost, 30.12.2010
Jen tak ještě pro doplnění těch vzorců od kozičky, jde asi o nějaké vapenáté soli kyseliny šťavelové, aby bylo i nám čechům jasné o co jde. A ta kyselina šťavelová je obsažena v rostlině, která se jmenuje šťavel a říká se jí taky zaječí zelí. Listky... celý příspěvek >
Agave americana - odolnost, 28.12.2010
A proč nenapíšete rovnou český název ať každý ví rovnou oč jde. Asi kdekdo v lese sem tam spořádal nějaké to zaječí zelí, ve kterém je plno toho vašeho superjedu a nevím, že by to někomu nějak uškodilo, i když je všeobecně známo, že to tam je a že... celý příspěvek >
Agave americana - odolnost, 28.12.2010
No nevím jestli s tou jedovatostí nekecáte.  Jestli se z některých druhů stejného rodu dělá alkohol a aby jiný druh rodu byl vysoce jedovaty? Není to moc obvyklé a zatím jsme o té jedovatosti nic nesylšel. Můžete napsat odkud to máte?
Agave americana - odolnost, 27.12.2010
Nějaké menší mrazy snese, obvykle ji na podzim přenáším dovnitř až když začne mrznout, takže kytka každoročně stráví venku pár mrazivých dní a nocí.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika