|
Příspěvky uživatele - 192.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení vistárie, 12.3.2011 Nevíte někdo náhodou, jestli vistárie zakoření z větvičky? A jestli ano tak kdy nejlíp? |  | Krtek, hryzci - jak obnovit zničený trávník?, 19.2.2011 Po krtinci mi v trávníku vždy zbyde vyholené místo, větší či menší.... no, když se krtinec rozhrabe během několik dní nebo týdnů, tak pod krtincem ještě bývá živá tráva, aspoň teda u mne, žádné vyholené místo, maximalně tak ta díra. A tou rozhrabanou... celý příspěvek > |  |
|  | Řez ryngle, 18.2.2011 Starší ryngle prostříhávám prořezávám jednou za několik let (3-4)a to tak, že vyřežu větve, co příliš zahušťují korunu, případně suché větve. A ryngle rodí jak divé. A to se mi osvědčilo. |  | Krtek, hryzci - jak obnovit zničený trávník?, 15.2.2011 Když chcete orat tak orejte, jistě se to tak dá vyřešit. Já na to používám mnohem menší techniku: Hrábě. Krtince rozhrabu a tráva zase rozhrabanou hlínou proroste. Řešení staletími osvědčené. |  | Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 13.2.2011 Teplá oblast? To ani ne, Ostrava. Zatím nám kromě těch lilií nevylezlo nic, ani sněženky. |  | Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 12.2.2011 Nám už raší lilie i venku, 10 cm ještě nemají, ale tak půlku ano. |  | Keře, které budou vonět, 12.2.2011 Přidám ještě střemchu. Ta někdy voní až omamně. |  | Dekorace - trpaslíci a jiní, 12.2.2011 Měl jsem na zahradě trpaslíka, ale už nemám, někdo mi ho ukradl, takže zřejmě jsou trpaslíci stále in.. |  | Přesazení jabloně v lednu, 14.1.2011 Těžko radit. Před několika lety jsem si v jedné pískovně v lednu vykopal pár janovců, hned jsem je vysadil. Byla tenkrát mírná zima a tak se dobřeujmuly a ještě během zimy začaly přirůstat. |  | Kukuřice - proč se sklízí teď?, 4.1.2011 Já bych si tipnul, že jestli ji nesklidili doteď, že už ji ani nesklidí a že ji na jaře nejspíš zaorají. |  |
|  | Rosení v udírně, 31.12.2010 Souhlasím s Honzou, taky roztápím udírnu tak dvě hodiny předem, na uhlíky hodím pak velký špalek, který spíš jen doutná. Udírnu mám takovou velkou dřevěnou bednu a ani tam nemám komín. Mám to ve svahu, topeniště je vyskládáno z nasucho bez malty... celý příspěvek > |  | Agave americana - odolnost, 30.12.2010 Jen tak ještě pro doplnění těch vzorců od kozičky, jde asi o nějaké vapenáté soli kyseliny šťavelové, aby bylo i nám čechům jasné o co jde. A ta kyselina šťavelová je obsažena v rostlině, která se jmenuje šťavel a říká se jí taky zaječí zelí. Listky... celý příspěvek > |  | Agave americana - odolnost, 28.12.2010 A proč nenapíšete rovnou český název ať každý ví rovnou oč jde. Asi kdekdo v lese sem tam spořádal nějaké to zaječí zelí, ve kterém je plno toho vašeho superjedu a nevím, že by to někomu nějak uškodilo, i když je všeobecně známo, že to tam je a že... celý příspěvek > |  | Agave americana - odolnost, 28.12.2010 No nevím jestli s tou jedovatostí nekecáte. Jestli se z některých druhů stejného rodu dělá alkohol a aby jiný druh rodu byl vysoce jedovaty? Není to moc obvyklé a zatím jsme o té jedovatosti nic nesylšel. Můžete napsat odkud to máte? |  | Agave americana - odolnost, 27.12.2010 Nějaké menší mrazy snese, obvykle ji na podzim přenáším dovnitř až když začne mrznout, takže kytka každoročně stráví venku pár mrazivých dní a nocí. |  |
 |
|
|
|