Příspěvky uživatele - 192.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez čerešne, 16.4.2011
Na co naříkáte? To nevím jak podle vás vypadá ne koště. Vždyť to máte pěkný stromek s už zapěstovanou kotlovitou korunou. Nevím co to máte za stromek, jak má být velký, tak bych se nepletl moc do radění, ale 2/3 bych určitě neodstříhával, já bych... celý příspěvek >
Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011
Prosim Tě nelži, thuje z baumaxu se mi ujaly všechny: A nikdy jsem v českém zahradnictví neviděl metrovou thuji za 80 korun, ale tak za několik stovek. tak nepiš, že je to předražené.
Zlatý déšť, 7.4.2011
Máme teď rozkvetlých několik keřu, jsou to velké husté žluté koule. Keře jsou staré asi 5-6 let a nebyly nejspíš nikdy stříhané.
Kdy stříhat živý plot ze šeříku?, 7.4.2011
Pokud ho tazalka ostříhá opravdu bezprostředně po odkvětu, pak ještě nejsou na nových mladých několikacentimetrových výhonech založeny kvěětní pupeny na příští rok....ale on šeřík během květu vytvoří kolem květů nové větvičky, které mají už na konci... celý příspěvek >
Zákrsek, 6.4.2011
Co je divného na těch třech týdnech? Třešně na stromě ndozrají všechny najednou, už to trvá možná přes týden, pak jsou pár dní zralé a pak bývají třeba trochu přezrálé, až do černa. A pokud se třešně netrhají za jiným účelem než, že se pojídají přímo... celý příspěvek >
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 3.4.2011
Když budete topit tak, že plameny budou šlehat až do udírny tak jistě hrozí. Ale můj děda udil v dřevěné udírně, já udím v dřevěné udírně, i jiní z rodiny mají dřevěnou udírnu, a výsledek? Ještě nám nezhořela.
Zákrsek, 3.4.2011
Hezké, ale kolik z toho máte třešní? My bysme to "ožrali" za odpoledne. A na třešních z velkého stromu se pasem aspoň tři týdny.
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 3.4.2011
2 roky čekat, to asi nebudu. Mám kolem rozestavěného domku holou pláň, tak chci, aby mi tam co nejdřív rostly aspoň nějaké proutky.
Jak ostříhat stromkový angrešť, 3.4.2011
Bych si myslel, že tří letý stromek angreštu teď žádné stříhání nepotřebuje. Z vašeho dotazu tak nějak vyplývá, že ani nevíte, proč ho teď chcete stříhat, jen jste slyšela že se takové věci dělají, tak byste stříhala. Tak já bych teda poradil, teď na... celý příspěvek >
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 1.4.2011
Bych doplnil, že jsem většinu těch stromků sadil na bývalém poli, trochu i na louce, kde před tím žádné stromy nebyly, byla tam ornice a pod tím jíl. Stejně tak ty moje letošní plánované výsadby budou na poli, kde žádné stromy nikdy nerostly.
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 31.3.2011
Já jsem posadil taky pár desítek stromků a protože jsem liný tak dělám jamky jen tak velké aby se tam vešly kořeny, a když jsem srovnával stromky od sousedů, kteří kopali větší jámy, tak jsem nikdy neměl dojem, že by to z té větší jámy rostlo nějak... celý příspěvek >
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 31.3.2011
Sice je to už pěkně staré téma, ale kdyby soused chtěl tak by dosáhl toho, že budete muset odstranit větve přesahující nad jeho pozemek, kdybyste je na jeho výzvu neodstranil, tak to může dopadnou tak, že si na to může někoho zjednat, ovšem účet pak... celý příspěvek >
Keříčková vinná réva, 29.3.2011
Taky jsem to někde viděl, snad na některém z řeckých ostrovů, možná na Samosu. Vypadalo to tak nezvykle, z kmínků tak půl metru vysokých trčely nahoru větvičky jak z košíkářské vrby. Nebylo tam žádné vedení, žádné dráty.  A pod tím byla vzorně... celý příspěvek >
Rychlerostoucí smrk, 25.3.2011
Normálně rostoucí smrk té vaší výšky dosáhne ve věku 10-15 let. Nevím jestli jsou nějaké rychlerostoucí, ale v každém případě to "rizikové" období bude pěkně dlouhé.
Co je to za stromy?, 20.3.2011
To 2. by snad mohla být i douglaska.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika