Příspěvky uživatele - 192.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tvarování syrského ibyšku, 29.8.2011
Nám kvetl semenáček už druhým rokem, ale jen tak symbolicky, pár kvítků. Teď je tříletý a kvítků má plno. Ale vedle něho je druhý stejně starý tříletý semenáček a ten nekvete.
Vosy - lze je "odehnat" z domu?, 27.8.2011
Řešil a vyřešil, síta v oknech, hlavně v těch, která otvíráte. Pak není žádný létající hmyz v domě.
Jaký je přírůstek psího vína v jednom měsíci?, 16.8.2011
Ano, i metr za měsíc, ale tak třetím rokem po vysazení.
Kosa, 14.8.2011
Bych poradil jen s délkou, kupte si maximálně kosu 50 cm.
Habr a srny, 30.7.2011
Srny žerou nejen habrové listí, ale i větvičky. Stejně jako listí i větvičky všech stromů a keřů.
Jinany, 2.7.2011
Nepatří. Patří do nahosemenných, stejně jako jehličnany, ale nejsou to jehličnany.
Jaké jehličnany, popř. konifery do jílovité půdy, 30.6.2011
Nějak se mi matně vybavuje, že konifery jsou prý jehličnany, které mají šišky. To slovo konifera  nějak souvisí s latinským slovem šiška. Takže smrk je prý konifera a tis ne. Ale jestli je to tak skutečně tak, tak krk bych na to nedal.
Herbicid na jehličnany, 26.6.2011
prosím o konstruktívní odpověď. Díky
Herbicid na jehličnany, 26.6.2011
Prosím o radu jaký byste mi doporučili účinný herbicid na jehličnany? (Smrky a borovice). Děkuji
Odpuzovač hadů, 13.6.2011
Ta "roura" je prázdný květináč.  Aby to kameniště nebylo pleveliště, tak to máme celé zakryté geotextilií.
Odpuzovač hadů, 12.6.2011 Obsahuje fotku
Někdo chce hady odpuzovat a někdo se je zase snaží na zahradu přilákat. Mám v plánu udělat na zahradě něco jako kameniště, kde bych uvítal, kdyby se mi tam nastěhovali nějací plazi, ať už ještěrky nebo hadi. Přestože tam mám zatím jen takový základ,... celý příspěvek >
Línání psa, 5.6.2011
Jo, jo, tak psi línají. Jestli nechcete mít na zahradě bílo, tak psa vyčesávejte.
Jak správně nasadit kosu, 2.6.2011
Nechat kosu venku oreznout?  No to by mi děda dal, kdybych dostal takový nápad, sám kosy pečlivě ukládal a určitě by si je nenechal ničit rzí.    Kdo umí kosu naklepat nepotřebuje s ní dělat hlouposti. Takové hlouposti jsou jen... celý příspěvek >
Povadlá broskvoň po výsadbě, 28.5.2011
Co děláte špatně? Ono se to podle fotky špatně poznává, ale je možné že stromek nebyl postříkaný proti kadeřavosti. A to co tam je vidět, ty neduživé lístky je kadeřavost.
Povadlá broskvoň po výsadbě, 27.5.2011
Zakracovat kořeny? A viděl jste někdy kořeny právě zakoupeného stromku tzv. prostokořenného? Co na nich chcete zakracovat? Cererit po týdnu? To stromek ještě ani neví, že je přesazený .
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika