Příspěvky uživatele - 1.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 8.9.2010 Obsahuje fotku
Předem děkuji za odpovědi
Turbofloorplan, 7.9.2010
Dobrý den, já mám tento program, ale návrh zahrady nepoužívám. Přece jen, mohu Vám nějak poradit?
Jaké trvalky vysadit kolem jabloně?, 5.7.2010
Dobrý den, na zahradě mám jabloň, kolem níž bych chtěla vytvořit kruhový záhon s trvalkami, které se hodí na venkov a kvetou v době, kdy ještě nepadají jablka ze stromu. Zatím jsem pod jabloň vysadila zvonky, kopretiny. Také se mi líbí náprstník,... celý příspěvek >
Co zasadit pod stromy?, 5.7.2010
Mohla bych poradit např. pitulník nebo zběhovec plazivý. Katka
Pomůžete mi, prosím, určit přesný název těchto rostlin?, 16.6.2010
Mockrát děkuji, pane Josef.
Pomůžete mi, prosím, určit přesný název těchto rostlin?, 15.6.2010 Obsahuje fotku
Prosím o přesný název osmi rostlin. Děkuji.
Planá máta, 30.4.2010
Dobrý den, na zahradě mi vyrostla "planá máta", která se rychle rozrůstá. Mohu z ní dělat čaj? Nebo je k tomu určena jen máta peprná? Děkuji za odpovědi.
Jak naředit koňský hnůj?, 5.4.2010
Děkuji Vám za cenné rady. O slepičincích budu přemýšlet a koňský hnůj zkusím naředit v poměru 1:1. Slámu poté přecedím. Hezký zbytek dne přeje Amálie
Jak naředit koňský hnůj?, 5.4.2010
Dobrý den, na zahradě mám kopku koňského hnoje, ze kterého bych si chtěla udělat v sudu nálev a ten potom přidávat při zalévání do konví. Nevíte, prosím někdo, v jakém poměru s vodou bych měla hnůj spojit? Předem děkuji za odpovědi.
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika