|
Příspěvky uživatele - 1.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zná někdo přesný název těchto rostlin?, 8.9.2010  Předem děkuji za odpovědi |  | Turbofloorplan, 7.9.2010 Dobrý den,
já mám tento program, ale návrh zahrady nepoužívám. Přece jen, mohu Vám nějak poradit? |  |
|  | Jaké trvalky vysadit kolem jabloně?, 5.7.2010 Dobrý den,
na zahradě mám jabloň, kolem níž bych chtěla vytvořit kruhový záhon s trvalkami, které se hodí na venkov a kvetou v době, kdy ještě nepadají jablka ze stromu.
Zatím jsem pod jabloň vysadila zvonky, kopretiny. Také se mi líbí náprstník,... celý příspěvek > |  | Co zasadit pod stromy?, 5.7.2010 Mohla bych poradit např. pitulník nebo zběhovec plazivý.
Katka |  | Pomůžete mi, prosím, určit přesný název těchto rostlin?, 16.6.2010 Mockrát děkuji, pane Josef. |  | Pomůžete mi, prosím, určit přesný název těchto rostlin?, 15.6.2010  Prosím o přesný název osmi rostlin. Děkuji. |  | Planá máta, 30.4.2010 Dobrý den,
na zahradě mi vyrostla "planá máta", která se rychle rozrůstá. Mohu z ní dělat čaj? Nebo je k tomu určena jen máta peprná?
Děkuji za odpovědi. |  | Jak naředit koňský hnůj?, 5.4.2010 Děkuji Vám za cenné rady. O slepičincích budu přemýšlet a koňský hnůj zkusím naředit v poměru 1:1. Slámu poté přecedím.
Hezký zbytek dne přeje
Amálie |  | Jak naředit koňský hnůj?, 5.4.2010 Dobrý den,
na zahradě mám kopku koňského hnoje, ze kterého bych si chtěla udělat v sudu nálev a ten potom přidávat při zalévání do konví. Nevíte, prosím někdo, v jakém poměru s vodou bych měla hnůj spojit?
Předem děkuji za odpovědi. |  |
 |
|
|
|