|
Příspěvky uživatele - 1.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za brouka?, 7.10.2013  Dobrý den,
prosím o jméno tohoto brouka. Máme jich spoustu v bytě, společně se slunéčky.
Děkuji.
A. |  | Kdo zná název rostliny?, 7.10.2013  Dobrý den,
prosím o určení názvu této rostliny. Byla asi metr vysoká a rostla u břehu potoka.
Děkuji. |  |
|  | Nemoc muškátů, 12.7.2013 Jsou tam pavučinky, takže to budou svilušky.Zkusím tedy ten Vertimec.
Děkuji.
|  | Nemoc muškátů, 11.7.2013  Dobrý den,
poradí mi prosím někdo, o jakou chorobu na listech muškátů se jedná, abych se jí mohla vyvarovat?
Předem děkuji,
A. |  | Určení názvu bylinky?, 4.7.2013  Dobrý den,
prosím jak se jmenuje tato bylina, nejvyšší na obrázku?
Předem děkuji za odpověď. |  | Nepodařené uzení, 18.12.2012 Myslím že chyba byla ve dřevě. Dub se nepoužívá do žádného styku s potravinami, je moc kyselý a i brouci se mu vyhýbají. |  | Naložení uzeného masa, 16.12.2012 Odpověď pro PP:
Nepíšu tady proto, aby jste ke mně měl poznámky a psal, kolik česneku máte rád na kg. Přišla jsem na tento server s prosbou o radu co mám dělat nyní, když už se stala chyba, ne co jsem měla udělat dříve...
Každopádně děkuji... celý příspěvek > |  | Naložení uzeného masa, 15.12.2012 Dobrý den,
včera jsem naložila 10 kg masa k uzení na sucho a obalila v 1 kg soli, potřela 10 palicemi rozmačkaného česneku.
Dnes mi bylo sousedem řečeno, že 1 kg bude moc a maso přesolené.
Je to zatím můj první pokus.... celý příspěvek > |  | Kdo zná název trávy?, 4.12.2012 Nejspíš to bude ostřice latnatá.
Děkuji,
A. |  | Kdo zná název trávy?, 30.11.2012  Dobrý den,
dnes jsem byla na procházce a na kraji lesa v bahnité promočené půdě objevila tuto travinu. Zná někdo její přesný název?
Děkuji,
A.
|  |
|  | Prosím o určení názvu rostliny, 9.11.2012 Podle obrázku to vypadá spíše na Aster novae-angliae.
Mockrát děkuji a přeji hezký víkend.
A. |  | Prosím o určení názvu rostliny, 9.11.2012 Cínii znám. Tuto rostlinu jsem našla na louce u řeky. |  | Prosím o určení názvu rostliny, 9.11.2012  Dobrý den,
prosím, jak se jmenuje tato rostlina? Je asi metr vysoká.
Předem děkuji,
A.
|  | O jakou vrbu se jedná?, 2.10.2012 Děkuji za vaše příspěvky.
A. |  | Choroba muchovníku, 28.9.2012 Nejde mi ani tak o plody jako o husté keře, proto jsem je sestříhala. |  |
 |
|
|
|