|
Mlade slivky po celej zahrade, 12.7.2012 Výmladky švestek po celém sadu
|
 |
Dřevnaté kedlubny, 12.7.2012 Dřevnaté kedlubny jsou do jisté míry zapříčiněné nevhodným hnojením nbo nedostatkem hnojení ale to může být zapříčiněno i suchem, protože voda umožňuje transport živin. |
 |
|
 |
Mlade slivky po celej zahrade, 11.7.2012 Odborná literatura udává 9 etap života stromu od jeho "vzniku". Vaše stromy jsou ve fázi 8 až 9 a to "odumírání a růst" ale růst už pouze z kořenů a ne z habitusu koruny. Ta je na konci života. Tyto stromy pravděpodobně nemají hospodářský význam,... celý příspěvek > |
 |
Chlor v bazénu 3.0, 10.7.2012 to nevím je to měřené testrem od marimexu tabletovým
|
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 10.7.2012 Kalná voda z filtrace odejde na poloze 2?znamená to, že se čistí písek?
děkuji |
 |
Chlor v bazénu 3.0, 10.7.2012 dobrý den
Potřebuji poradit mám v bazénu obsah chlorů 3.0 na testru růžová
jak mám docílit snížení bazen tampa 3.66x75 vodu mám mléčnou
Děkuji |
 |
Odstranění starého nátěru u plotu, 7.7.2012 Racionálně a levně to odstranit nejde. Kdyby byla nějaká přenosná pískovačka, tak otryskat. |
 |
Veselka - deformace plodů - zahnívání a opadávání, 7.7.2012 Něco to "vyžralo". Jakoby nějaký malý hlodavec. |
 |
Nově zasazená jabloň neroste, 30.6.2012 Mám stejné zkušenosti jako "Radouš". Na podnoži M9 a v travnatém sadu, v mírně horší zemině a nadmořské výšce 450 m stromky zcela "stagnují". |
 |
Výběh pro slepice, 23.6.2012 trávy mají dost
můžu jim to vydláždit, třeba dlažbou nebo kamenem? |
 |
|
 |
Výběh pro slepice, 22.6.2012 odvodnění
v blízkosti je pergola a výbeh je malýzatravnit nepůjde je pro 4 slepice 10m čtver. |
 |
Výběh pro slepice, 22.6.2012 Dobrý den
potřebuji poradit
udělal jsem slepicím výběh na bývalých záhonech a ted jak prší tak tam mají hodně bláta slunce tam nesvítí a poměrně to zapáchá.pomohlo by vydláždit třeba kamenem? ale nevím zda jim neuškodím, že nebudou moct... celý příspěvek > |
 |
Neznámá choroba - klejotok plodů, 20.6.2012 Když už jsou fotky napadeného ovoce, tak mohly by být u rozkrojeného ovoce. Klejotk u zelených plodů je jednoznačně od nabodnutí nebo "červíka" uvnitř. Makadlovka napadá téměř včechny peckoviny. |
 |
Svestka neroste, 20.6.2012 Tak, tak, čerstvý hnůj výrazně zpomaluje růst i u zemědělských plodin, protože na čas potlačuje intenzivní půdně bakteriální činnost jež je pro růst nezbytná. Proto jsou obvykle výnosy vyšší až v druhém roce. A pokud je koncentrace hnoje místně... celý příspěvek > |
 |
Neznámá choroba - klejotok plodů, 19.6.2012 Stejné nebo podobné poškození způsobuje Makadlovka broskvoňová. Obvykle se jedná o druhou generaci a zajímavé je, že výskyt je občasný ale stojí zato. |
 |