|
Příspěvky uživatele - 121.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plisen rajcat?, 29.7.2011 Chci se zeptat, o kolik Kuprikol oddálí zrání rajčat? Já teď teprve začínám sklízet první rajčata. Díky |  | Naprasklé vijany u odrůdy Ildi, 14.7.2011 Moje Ildi mají asi 1,5 metru a 4 vijany. Na každým vijanu je aspoň 100 rajčátek a raději jsem to zastřihl, aby to vůbec uzrálo. |  |
|  | Jak vám žloutne česnek?, 6.7.2011 V Brně, kousek od řeky mám česnek pořád v zemi. Sice žloutne, ale palice ještě nejsou nahoru, tak čekám. Včera jsem jeden cvičně vyryl a byl to krasavec. Pořád čekám, až se zvednou palice. |  | Zníženie PH pomocou kyseliny, 20.6.2011 Na radu kamaráda používám klasický ocet. Stojí pár korun a funguje to perfektně. |  | Budka na pískovou filtraci, 20.6.2011  Trvalo to chvilku dýl, ale budka je hotová. Až to natřu, vyfotím to detailněji. Je to z OSB desky a střešních latí.
Teplu zdar |  | Čím odpudit psy?, 10.6.2011 Nevím, co na to kočky, ale klasický mletý pepř na psy funguje výborně. Jenom nevím, co na to ti psi říkaji. |  | Aku nůžky na trávu Bosch či jiné nářadí na okraje trávníku, 10.6.2011 Koupil jsem ruční nůžky FloraBest u Lídla a musím říct, že to nebyl špatnej nápad. Stříhají krásně a stály asi stovku.
Mirek |  | Budka na pískovou filtraci, 10.6.2011 Příští týden bych chtěl něco podobného udělat. Zkusím to zdokumentovat a když to bude za něco stát, šupnu to sem.
Mirek |  | Černo-červená rajčata, 3.6.2011 Taky jsem zvědavej. Jenom ta černý mají nějaký divný květy, nebo co to nahoře roste. |  | Černo-červená rajčata, 3.6.2011 Dobrý den,
Můžete mi někdo poradit?Black from Tula a Green zebra jsou tyčková rajčata?
Děkuji |  |
|  | Zltne mi cibula a cesnak, co s tym?, 18.5.2011 Musím souhlasit s ortivou.Ale hlavně žádnou vodu. Já jsem letos česnek nezalíval, jenom 2x okopal a lehce přihnojil cereritem a musím říct, že je výstavní. A cibuli se nejlíp daří na suchých místech. Takže nezalívat!!! |  | Zničená rajčata?, 17.5.2011 Dopadl jsem úplně stejně. Jenom doufám, že se vzpamatují, protože jsem zasadil mj, i černá, zelená a bílá rajčata. To bych asi slzu uronil. |  | Bezchlorová chemie do bazénu, 13.5.2011 Dobrý den, bezchlorova chemie je chemie také. Jen místo chloru je tam peroxid vodíku. Máme podobný bazen, jen s kartušovou filtrací. Voda rozhodně není horší, spíš lepší a hlavně nesmrdí chlorem. UV sterilizátor může pomoci, ale vše nevyřeší. Bez... celý příspěvek > |  | Žloutne mi česnek, 20.4.2011 Vloni jsem měl česnek podobný, tak jsem ho zali Ortivou a celkem to pomohlo. Vypadá to na nějakou plíseň. Jestli tam nemáte moc mokro. |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 16.4.2011 Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat, požíváte mezi cihly šamotovou maltu? A co dáváte na spodek topeniště. Betonujete to? Děkuji |  |
 |
|
|
|