|
Příspěvky uživatele - 84.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plevel nebo kytka, 22.6.2011  V zahradnictví jsem zakoupila 30 cm vysoký hovozdík, vyrostlo ale toto? Co je to? Díky Daniela. |  | Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 7.6.2011 dobrý den
taky nám utíká nafuk. límec, může mi někdo poradit jak zjistit kde je folie poškozená |  |
|  | Komule úhyn, 4.6.2011 Nedalo mi to a zeptala se v zahradnictví, kde jsem komule kupovala. Letos prý pomrzly téměř všem - i jim. Mezi jiným mi byla poskytnuta logická myšlenka: Úhyn komulí u nás nesouvisí s jejich krátkověkostí, prostě jim naše podmínky někdy... celý příspěvek > |  | Komule úhyn, 23.5.2011 Mě je ale divné, že letos všechny ibišky i ty co se mi vysemenily a byly jednoleté přežily bez úhony a komule ne. |  | Komule úhyn, 22.5.2011 Mně tato zima přišla taky divná. Loňská byla daleko krutější, ale letos toho odešlo až moc, keře (komule, zimolez, trubač, plamének) a z kytek plicníky, krásnočoka, řebčíky, narcisy,... Porstě mám co dělat... D. |  | Komule úhyn, 18.5.2011 Dobrý den, děkuji za odpověď. A máte je pod fólií, nebo podob.? D. |  | Komule úhyn, 18.5.2011 Dobrý den,
chtěla jsem poprosit o radu. Nasadila jsem 4 komule davidovy, pokaždé na jiné místo v zahradě, jiný kultivar, ve skupinové výsadbě, ale po 3 a 4 letech najednou uhynuly. Po vykopání byl kořenový bal neshnilý, žádnou vadu jsem na... celý příspěvek > |  | Oleo mac 740, 4.3.2011 Dobrý den. Je to stejné jako auto na benzín nebo naftu. Moje skušenost je taková, že mám OM 733 a jsem nesmírně spokojen stím co ten křovinořez vydrží. V práci jsem měl možnost srovnávat s profi Husqarnou a upřímě jsem se těšil na práci doma s OM. A... celý příspěvek > |  | Grilování - uzení, 16.3.2009 Zkus se poptat po nějakém truhláři, který dělá s masívem. Tam je záruka, že je dřevo vyschlé - 8-12%. |  | teploměr do udírny, 9.3.2009 Teploměr do udírny mají např. v Hradci Králové v řeznických potřebách-p. Chládek. za 180Kč. :-) také jsem ho dlouho sháněl. |  |
|  |
 |
|
|
|