Příspěvky uživatele - 157.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koupací jezírka, 23.5.2011
Naopak, jak jsem psal již v jednom ze svých předchozích příspěvků, tak už začínám šestou sezónu bez výměny vody, ale postupem času jsem zjistil, že čistota dna v koupací části je velice důležitá, přestože ji mám hlubokou cca 2,2 m. Podle odborníků... celý příspěvek >
Koupací jezírka, 18.5.2011
Já jsem jenom laik a fanda do jezírek (hlavně svýho), ale pokud se vám ta řasa (žabinec) drží takto na hladině, tak to vypadá, že to ty skimmery nestíhají (malé proudění vody?). Když mně běží čerpadlo, tak se hladina vyčistí maximálně během dvou... celý příspěvek >
Koupací jezírka, 18.5.2011
My máme na zahradě jezírko cca 160 m2 (cca 150 m3 vody) původně navržené jako samočistící bez jakékoli technologie, s mělčinami osázenými rostlinami, ale s ohledem na čistotu vody požadovanou dámskou částí rodiny, jsem ho po roce doplnil skimmerem a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika