|
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 18.9.2012 Mám od oase 4-ku a můžu říct, že jsem čekal trochu lepší stroj, za ty peníze. Když stojím u jezírka a mám sací hadici napojeno na trubky ve výšce cca 80 cm nad hladinou a vysávám, tak při púřepnutí komory ve vysavači se voda v hadici úplně zastaví a... celý příspěvek > |
 |
Zavlažování távníku, 20.6.2012 Dá se zavlažovat i když je venku +30 a poraží sluníčko. Trávě se nic nestane. Akorát se hodně vody odpaří než dopadne na zem.
|
 |
|
 |
Nový trávník - víc plevele než trávy, 20.6.2012 Jestli jste nehnojil tak kupte cererit v 50 kg pytli za 1100,-. Rozházejte ho podle návodu, pak to stříkněte bofixem taky podle návodu. Až plevel uschne tak rozházejte mezi stávající trávu nové travní semeno, posypte to tak 1cm písku a zalévejte... celý příspěvek > |
 |
Jak se zbavit hálek z listů javoru, 12.5.2012  Na listech javoru se vytvořily hálky. Nevím jestli to je vlnovník, ale rád bych se toho zbavil. Nemáte typ na nějaký postřik?
Díky.
|
 |
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 25.4.2012 Pohnojil jsem to v době přesazování, kdy byly listy ještě celozelené.
Stříknu to tedy hořkou solí na list a do země zakopu síran draselný. |
 |
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 23.4.2012 Před týdnem jsem pohnojil cereritem asi tak 0,5kg na 10m2, který draslík obsahuje NPK 8-13-11 + další prvky. Bude to stačit, anebo mám ještě přidat?
Díky. |
 |
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 19.4.2012  foto |
 |
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 19.4.2012  fotografie |
 |
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 19.4.2012 Zdravím.
Máme problém s přesazeným černým rybízem. Jsou to nahřížené větvičky z minulého jara, přesazené zhruba před 14 dny.
Nevíte, čím by to mohlo být?
Díky. |
 |
Výkonější čerpadlo pro zalévání do 8 tisíc, 18.5.2011 Odchází mi staré čerpadlo a potřebuju za něj náhradu. Ttahám 50-ti metrovou hadici 3/4-ku a na jejím jsou dva rozstřikovače, anebo výkoná ruční tryska. K hadici je coulový plastový přívod dlouhý cca 25 metrů s několika koleny a pár téčkama. Poté co... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jarní výsadba malin, 17.5.2011 Zasaďte a pořád zalévejte. Mě se chytaly i v parném létě. |
 |
Folie pod mulčovací kůru, 17.5.2011 Dejte tam protierozní síť Jutenon ECC a na ní kůru. Pomáhá to. |
 |
Rozvod vody po zahradě, 17.5.2011 Přežitý je pouze kapitalismus. :-)
Jinak je všechno otázkou peněz. Já jsem spotřeboval při rozvodu vody asi 150 tvarovek a svařováním jsem ušetřil. |
 |
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 16.5.2011 Měl jsem namysli, že to není variátorová. |
 |
Sekačka s variabilní rychlostí pojezdu, 16.5.2011 U WB 536 Sb všude píšou převodovku 4 rychlostní a na videu mluví o šnekové. |
 |