Příspěvky uživatele - 1.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vychovny rez ceresne Burlat, 19.4.2012
Díky za radu, nechám to tak :-)
Rozkvétající broskvoně, 10.4.2012
No nazdar! Tady se rozvinula diskuse na ostří nožů   Jsem zvědavá, jak zareaguje moje Redhaven, protože včera jsem ji ořezala a navíc postříkala proti monilii a přezimujícím škůdcům, stejně jako meruňku Bergeron, švestku Elenu, třešeň Burlat a... celý příspěvek >
Hniloba švestek, 5.10.2011
Zajímalo by mě, jestli má někdo podobně špatnou zkušenost s letošní úrodou. Všechno shnilo už na stromě. Mám dvě meruňky - Velkopavlovická totálně odešla (monilioza), Bergeron se zatím drží, ale monilii má taky. Vedle je švestka Elena, úroda by byla... celý příspěvek >
Jsou to plané výhony?, 20.6.2011
Tak domluvy zatím nepomáhají, poupata se nekonají... Asi odstřihnu dva výhony a nechám jeden jako pokus. Růže totiž teď už nekvete vůbec. Vašek má asi pravdu.
Co to je za květinu?, 20.6.2011
Díky za všechny názory. Kytka je v zemi na sluneční straně, tak uvidíme, co bude dělat dál. Kdyby se přece jenom objevil někdo, kdo ji poznává, budu moc ráda za název :-)
Nevykvetlá poupata rhododendronu, 13.5.2011
Máme asi 30 let starý rododendron a čas od času se stane, že nevykvete. Asi odpočívá :-) Letos taky nepokvete. Snad příští rok.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika