|
Příspěvky uživatele - 97.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím krmíte?, 28.5.2011 Zkuste třeba Belcando nebo FirstMate. |  | Sekerka Fiskars X11, 11.5.2011 Je pravda, že sekery Fiskars jsou funkčně velice zdařilé, ale co mám štípačku tak sekera leží v koutě... |  |
|  | Náhrada za HQ 262 xp z druhé ruky, 14.4.2011 Zdravím, můžu potvrdit, že značka Husqvarna už roky ví co chlapy u dřeva potřebují, je pravda, že na spolehlivosti pilky záleží.Já mám doma H-55 od roku 1990 tedy 21 let za tu dobu vyměněna ztvrdlá membrána v karburátoru a pero na startování což je... celý příspěvek > |  | Nepropíchnutelné kolečko, 12.2.2011 Co třeba použít místo mont. pěny Antipich??? |  | Odčervování, 19.11.2010 Taky odčervuji psy cca 2-4 krát za rok, ale když odčervíte psa, tak v podstatě je to momentální řešení ne dlouhodobé. |  | České odrůdy třešní, 5.9.2010 Zdravím v srpnu jsem zasadil Kordii naroubovanou na ptačce, měla bal a nyní cca po měsíci na má na lisech hnědé fleky, ale žádnou havět jsen na listech nenašel, čím to je? |  | Určení podnože, 5.9.2010 Zdravím, chci se zeptat co je za podnož Krimsk 86,mám jí na broskvoni Red haven. |  | Topení do boudy, 28.8.2010 Zdravím, já mám Bernského salašnického psa a ten je venku celoročně, ale ten má na to srst a boudu má zateplenou.Taky máme čivavu a ta je doma.Já si myslím, že pejskům nedělá dobře, když jsou v mrazu v noci v bytě ránou jdou ven a tam jsou přes den,... celý příspěvek > |  | Žebřík, 26.8.2010 Zdravím, máte někdo zkušenost z žebříkem t3 Centaure 3 krát 10 od firmy F.Hromek, Dolní Bojanovice.Dík za Vaše názory a zkušenosti. |  | Topení do boudy, 19.8.2010 Zdravím, co Vás vede k tomu topit v boudě?Jaké máte plemeno pejska? |  |
|  | Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 29.7.2010 Zdravím, měl jsem podobný problém s Bernským salašnickým psem, který v 7 měsících nemohl na přední packy a je veliká pravda, že záleží na veterináři.Problem vyřešil až Mvdr.Petr Bohm ve Vedilabu Plzen.A byl to růstový problem, po týdnu léčby pejsek... celý příspěvek > |  | Broskev na myrobalánu, 16.7.2010 Zdravím, koupil jsem broskev v kontejneru odrůda Redhaven na podnoži Krimsk 86.Je to v poloze 500 m.n.m.Udělal jsem s tou podnoží dobře?Děkuji za rady. |  | Okurky ve skleníku, 15.7.2010 Dobrý den, jsem začátečník a proto Vás prosím o radu.
Mám ve skleníku nakládačky neroubované, udělaly první plody u země a ty dorostly.Další na rostlině ve výšce do půl metru zasychají už ve velikosti asi třech centimetrů.Plody výše jsou zatím... celý příspěvek > |  | Sekačka pro louku ve svahu, 14.7.2010 Zdravím, myslím že pro Vás je idealním řešením bubnová sekačka na vysokou trávu a po delších intervalech trávu posekat a shrabat.Sekačkou s košem bych to nedělal ani za trest.Nebo traktůrek, ale to je finančně trochu drahý.Máme chalupu v Krušných... celý příspěvek > |  | Jaký benzín do sekačky?, 9.7.2010 Zdravím, dal bych tam Natural-95. |  |
 |
|
|
|