Příspěvky uživatele - 26.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení živého plotu?, 9.5.2011
Děkuji Vám za Vaše zkušenosti. A slibuji, že to nebudu nijak zvláště prožívat. Rozhodla jsem se, že jakmile zajedu pro smrčky, začnu s výsadbou. Uvidíme, jak vše dopadne, ale už teď věřím, že dobře. V případě neuchycení se smrčku, není problém,... celý příspěvek >
Děkuji Vám Z.B. Můžu provést výsadbu smrčků teď na jaře, nebo mám počkat do podzima? Mám možnost vzít si smrčky rovnou z lesa (ze soukromého lesa). A jak daleko od sebe je mám sázet, do sponu? A po sléze, kdy a jak se stříhají, abych dosáhla... celý příspěvek >
Dobrý den všem zahrádkářům, tímto Vás prosím o radu, jak a ze které rostliny (keře či stromku) založit živý plot? jedná se o jižní svah, tedy sluníčko po celý den výsadba blízko plotu, protože poblíž plotu se objevují mladé ovocné... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika