|
Mrazík, 9.5.2011 Třebíčsko 600m.n.m. na zahradě komplet narašená réva pomrzlá, u domu chráněná přežila bez újmy.Koho znám, je na tom stějně. |
 |
Pumpa Standard II nebo Standard T, 22.3.2011 Zdravím, jaký je rozdíl mezi pumpami Standard II a Standard 2? Chtěl bych vysvětlení jak pro lajka. K čemu je dobrá ta či ona a kdy a kde se používá ta či ona. |
 |
|
 |
Svída bílá - zmlazení, 21.3.2011 Zdravím Vás, minulý rok jsem zasázel řízky svídy bílé a ted zjara bych chtěl provést střih proutků z minulého roku. Tak bych se Vás chtěl zeptat, kdy toto mám provádět a jak moc proutky z minulého roku ostříhat. |
 |
Podzimní postřik proti kadeřavosti, 15.11.2010 Já jsem zasadil letos na jaře a kadeřavost mi málem stromek zlikvidovala, na předpoklad ošetření ve školce tedy je asi mylný. |
 |
Břízy ve stromořadí, 20.9.2010 Zdravím, co dle Vás jsou semena břízy? Já četl, že senema z břízy získám na podzim z jehněd, které jsou zbarveny do hněda. KDyž ted koukám po břízách, tak jehnědy jsou stále zelené. takže co jste sbíral do sáčku,
Děkuji za odpověď |
 |
Kdy stříhat svídu bílou, 6.9.2010 Zdravím, chtěl bych poradit, kdy přesně stříhat svídu bílou a jak moc ji ostříhat, když mi letos narostly zhruba 50 cm větvičky. Zkrátit tak na 5 až 10 cm? |
 |
Travní semeno na seno, 7.4.2010 Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat ohledně travního semena na seno. Jedná se mi o to, že bych chtěl oset kus pole nějakou trávou, která bude hustá a vyšší, vhodná na kosení a seno. Díky za odpověď |
 |
Broušení kosy, 1.4.2010  Měl bych na Vás pár otázek.
Jakými způsoby lze ostřit kosu?
V minulém příspěvku jste mluvil o rovnání břitu, ztenčování materiálu v bezprostřední blízkosti břitu, mikrokalení a vytváření samotného ostří. To vše se provádí jak?
Když si koupím zcela... celý příspěvek > |
 |
Broušení kosy, 1.4.2010  Ahoj, chtěl bych se zeptat Vás zkušených, kterej nástroj je nejlepší na naklepávání kosy. Když tak výrobky ohodnoťte od nejlepších po nejhorší. Díky moc. |
 |
Keře v lese?, 7.3.2010 Co třebas svída bílá a nebo topol japonský? To je sice strom, ale prý se do hodí jako neprostupná stěna, když se vysadí ve sponu. |
 |
|
 |
Keře v lese?, 7.3.2010 Spíš je to místo, kde je pouze sem tam strom. Jde mi o tu lesní půdu, jestli budou růst. |
 |
Keře v lese?, 7.3.2010 Mohu úspěšně pěstovat keře i v lese? Mám tam totiž chatu a chtěl bych ohraničit pozemek. |
 |
Z čeho živý plot?, 6.3.2010 Mohu svídu bílou a nebo tavolník pěstovat v lesní půdě na chatě? |
 |
Z čeho živý plot?, 4.3.2010 A co třeba na pár dní do vody a poté následně do půdy? Jinak pane Josef, děkuji. |
 |
Z čeho živý plot?, 4.3.2010 Dá se rozmnožit tavolník řízkováním? |
 |