|
Příspěvky uživatele - 99.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sladký a šťavnatý druh černého rybízu, 13.7.2011 Od té doby co mám Jostu jsem černý rybíz vypustil. Josta je mnohem větší, úrodnější a není tak kyselá.
Z červených se mi nejvíce osvědčil Jonkheer, ale mám jen malé srovnání. |  | Leskora a Radka 29.6.2011 - fotky, 11.7.2011 Fotky nemám, ale o víkendu jsem poprvně sklidil Karolu.
Po tom co jsem tu četl jsem se trochu bál průměrnosti, ale byla vynikající :) |  |
|  | Opeľovač pre Leskoru, 9.7.2011 Za sebe bych doporučoval Karolu, kvete skoro stejně a plody má trochu pozdějš, takže to plynule navazuje. |  | Lejuna, Lerosa, Lemeda, Lenova, Kompakta, 22.5.2011 Vzhledem k tomu, že jsem dnes Leskoru vykopal (mrtvice), tak ji doporučit nemůžu... |  | Choroba beztrné ostružiny, 22.5.2011 Neni to namrznutý? |  | Mrazík, 7.5.2011 Na Kladne bylo -2 a reva je z 90% zmrzla, kiwi (kolomikta) tak ze 30%.
Paradoxni je, ze fikovnik, granatovnik a olivovnik preckaly mrazy bez nejmensi uhony (zapomnel jsem je uklidit) |  | Ostružina rezať či nie?, 4.3.2011 To je jasný, taky to dělám až na jaře. |  | Sloupovitý ostružiník Navaho, 17.1.2011 Je to stejný jako kterýkoli jiný ostružiník. Každý rok jsou plodné šlahouny, které se na podzim (nebo radši až na jaře příštího roku odstřihnou u země) a nové šlahouny, které plodí příští rok.
Ty nové šlahouny je občas dobré taky na jaře zkrátit,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|