|
Síran amonný - výborný pomocník proti chloróze, 29.4.2011 Dá se to použít ješte ted či už radeji počkat na podzim? |
 |
Nově zasazená broskvoň, 29.4.2011 taky je možné, že bude žít z vlastní podstaty.. a pak finíto..to me udelalo taky po 4 mesících..letorosty narostli tak 30-40 cm a pak konec..vykopal jsem stromek a byl tak jak jsem ho tam zasadil tedy kořeny v puvodni velikosti... |
 |
|
 |
Odrůda rajčete, 28.4.2011 nechapu proč by jste je mela zastřihavat... nechte růst... a až budou mít zálistky (fazochy) tak teprve poté vylamat... ikdyž na seminka je už docela 15 minut podvanacté... |
 |
Roundup, 27.4.2011 učinek se projevi čím vetší chladno tím pozdeji.. avšak stačí sledovat a když se objeví prvni přízznaky je rostlina kaput ;) řek bych, že o víkendu mužete klidně začít.. |
 |
Stavba lodi - pirátská loď pro děti, 26.4.2011 Moc hezke..taky uvažuji o nečem pro deti.. ale jen jedna vec me je líto: současné děti strašne rychle rostou a rychle strácí o vec zajem... Tak snad se to netýka lodi a podobnych věciček ;)) JN |
 |
Rajčata - poradíte?, 21.4.2011 jj narostou a kupodivu nekdy i více než by zahradnik čekal ;) chce to trpelivost.. |
 |
Rajče x paprika, 13.4.2011 spíše papriky ty přestávaj rust při 10 °C... |
 |
Roubování melounů a okurek 2011, 12.4.2011 perfektni! no ja dal 7 kousku na zkoušku 3 se už nechytli a zbytek zatim drží..ale nedaval jsem klipsy a to bude asi ten problem... |
 |
Kvetou moc brzo, 6.4.2011 u nas dělávali sice ne moc přijemnou, ale učinnou obranu tak, že vzali stare hrnce a kyble narvali tam stare seno a zvlhčili a zapalili, ale jen tak aby to dýmilo a dali pod stromy... merunky broskve... |
 |
Hnojení brambor, 6.4.2011 pane Vysloužil, kdo ma male poličko zakryje bílou netkanou textilii.. zbytek se musí modlit ;))) |
 |
|
 |
Zatravnění velké plochy (pastvina pro koně), 4.4.2011 poptam se tchyně ta je zakladala kdysik a celej život delala u koní... ješte za komárů..tam davali specialni smesi dle rozboru půdy aby jim chutnala a hned ji nerozdupali respektive mela rychlo regenerační schopnost... tak večer písnu |
 |
Brambory 2011, 4.4.2011 ja navezl docela dosst hnoje loni na pole neorané.. po podzimni orbe a naslednych holomrazech se hezky puda rozdrobila atak jsem chtel dát dusíkate vápno na desinfekci a i možneho sniženi dratovců, ale nepodařilo se s časových duvodů... tak mohu jen... celý příspěvek > |
 |
Cibule sazečka, 4.4.2011 no ja ty žížaly mam celkem taky v pohode, ale kočky ne... ale davam tak aby bylo aspon videt špičky cibule.. |
 |
Cibule sazečka, 4.4.2011 to je jen teorie pokud mate štěstí že vam to kosy žížali či kočky nerozhrabou mate vyhráno |
 |
Cibule sazečka, 4.4.2011 dejte spon vetší tak aspon 15-20 jinak se tam při okopáváni nepohnete - pokud davate na vetší šířku jak délku... ja loni zkoušel 10cm dva řádky a pak mezera 30 cm a mezi jsem dal salaty, ale letos mam místa více tak davam spon 20cm a 10cm od sebe po... celý příspěvek > |
 |