Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Síran amonný - výborný pomocník proti chloróze, 29.4.2011
Dá se to použít ješte ted či už radeji počkat na podzim?
Nově zasazená broskvoň, 29.4.2011
taky je možné, že bude žít z vlastní podstaty.. a pak finíto..to me udelalo taky po 4 mesících..letorosty narostli tak 30-40 cm a pak konec..vykopal jsem stromek a byl tak jak jsem ho tam zasadil tedy kořeny v puvodni velikosti...
Odrůda rajčete, 28.4.2011
nechapu proč by jste je mela zastřihavat... nechte růst... a až budou mít zálistky (fazochy) tak teprve poté vylamat... ikdyž na seminka je už docela 15 minut podvanacté...
Roundup, 27.4.2011
učinek se projevi čím vetší chladno tím pozdeji.. avšak stačí sledovat a když se objeví prvni přízznaky je rostlina kaput ;) řek bych, že o víkendu mužete klidně začít..
Stavba lodi - pirátská loď pro děti, 26.4.2011
Moc hezke..taky uvažuji o nečem pro deti.. ale jen jedna vec me je líto: současné děti strašne rychle rostou a rychle strácí o vec zajem... Tak snad se to netýka lodi a podobnych věciček ;)) JN
Rajčata - poradíte?, 21.4.2011
jj narostou a kupodivu nekdy i více než by zahradnik čekal ;) chce to trpelivost..
Rajče x paprika, 13.4.2011
spíše papriky ty přestávaj rust při 10 °C...
Roubování melounů a okurek 2011, 12.4.2011
perfektni! no ja dal 7 kousku na zkoušku 3 se už nechytli a zbytek zatim drží..ale nedaval jsem klipsy a to bude asi ten problem...
Kvetou moc brzo, 6.4.2011
u nas dělávali sice ne moc přijemnou, ale učinnou obranu tak, že vzali stare hrnce a kyble narvali tam stare seno a zvlhčili a zapalili, ale jen tak aby to dýmilo a dali pod stromy... merunky broskve...
Hnojení brambor, 6.4.2011
pane Vysloužil, kdo ma male poličko zakryje bílou netkanou textilii.. zbytek se musí modlit ;)))
Zatravnění velké plochy (pastvina pro koně), 4.4.2011
poptam se tchyně ta je zakladala kdysik a celej život delala u koní... ješte za komárů..tam davali specialni smesi dle rozboru půdy aby jim chutnala a hned ji nerozdupali respektive mela rychlo regenerační schopnost... tak večer písnu
Brambory 2011, 4.4.2011
ja navezl docela dosst hnoje loni na pole neorané.. po podzimni orbe a naslednych holomrazech se hezky puda rozdrobila atak jsem chtel dát dusíkate vápno na desinfekci a i možneho sniženi dratovců, ale nepodařilo se s časových duvodů... tak mohu jen... celý příspěvek >
Cibule sazečka, 4.4.2011
no ja ty žížaly mam celkem taky v pohode, ale kočky ne... ale davam tak aby bylo aspon videt špičky cibule..
Cibule sazečka, 4.4.2011
to je jen teorie pokud mate štěstí že vam to kosy žížali či kočky nerozhrabou mate vyhráno
Cibule sazečka, 4.4.2011
dejte spon vetší tak aspon 15-20 jinak se tam při okopáváni nepohnete - pokud davate na vetší šířku jak délku... ja loni zkoušel 10cm dva řádky a pak mezera 30 cm a mezi jsem dal salaty, ale letos mam místa více tak davam spon 20cm a 10cm od sebe po... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika