|
Příspěvky uživatele - 200.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cypřiš, bobkovišeň a japonský javor a sníh, 19.1.2010 Uvedu příklad-v Priessnitzových lázních Jeseník jsou letité keře bobkovišní a nedaleko vchodu do hlavní budovy i 3 druhy starých japonských javorů. Nikdo je nezakrýval ani neodhazoval sníh při loňské říjnové kalamitě a to se lámaly silné větve stromů... celý příspěvek > |  | Nejvyšší nadmořská výška, 13.1.2010 Je to tak, jak zmiňuje dr.Vysloužil. Pěstuji vše, co rodina konzumuje z venkovních podmínek, ve výšce 280m.n. nedaleko Českého středohoří. Jsme ale na kopci na sever. Sousední víska na témže kopci, ale na jih a vzdálená 1 km má jarní květy rozkvetlé... celý příspěvek > |  |
|  | Semena ze zahraničí, 12.1.2010 Mirku, nezbývá než Vám říci - "jste dobrej". Zatím jsem zběžně prolétla Ukrajinu, docela mě tam nadchly malé melouny kolem 4 kg Mišutka F1, Ohýnek a další. Až bude více času, projdu to důkladně. Je fajn, že tam uvádějí dobu výsevu, sklizně,... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 15.12.2009  A přídavek. M.R. |  | Zázraky v zahradě, 15.12.2009  Zase trochu křehké krásy. M.R. |  | Zázraky v zahradě, 10.12.2009  Dobrý den. Snad to zase po dlouhé době zvládnu vložit a potěšit vaše oči.M.R. |  | Fuksie / Fuchsie, 10.9.2009 Já je nechávám na studeném proskleném balkonu, kolem února je seříznu, udělám i nové řízky, které nyní už kvetou a vyštipuji, dokud se pořádně nerozrostou a nejdou ven. Mám tu fofa pouze z května, ale vložím je. M.R. |  | Kocour cestovatel, 10.9.2009 Ahoj Micuko i ostatní. Je to zvláštní, nevím, zda člověk věkem zmoudří nebo "zblbne". Nikdy jsem fakt netušila, že bych mohla mít k zvířatům takový vztah. Psa mám v životě třetího, ale kočky mi nikdy moc neříkaly. A oba druhy zvířat mi... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 9.9.2009  A na závěr zdraví Lucky, ač není kocourek. M.R. |  | Kocour cestovatel, 9.9.2009  Teď musím už jen představit Čerta Mikeše, Čertíka, Čertínka. M.R. |  |
|  | Kocour cestovatel, 9.9.2009  To byli "bratři" ještě jako malí, teď zkusím dát toho, který už s námi není-Šklíba, Šklíbin, Šklíbínek. M.R. |  | Kocour cestovatel, 9.9.2009  Zkusím jich pár poslat. M.R. |  | Kocour cestovatel, 9.9.2009 Ahoj, Micuko. Ano, kočky -dnes už jen jednu-odčervuji každý měsíc na radu veterináře, hlavně kvůli škrkavkám, když se pohybuje v prostředí jako kočky, které nikdo třeba neodčerví, jak je rok dlouhý, to prý je lepší a jistější. Lucky je na tom dobře,... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 8.9.2009 Micuko, pamatuju na malinkého dobrmaníka-pražský krysařík, myslím. Jasně i na Vaši fenečku, tehdy bylo foto na nějakém trakaři či kolečku. My jsme oba kocouříky dali vykastrovat koncem února a na radu veterináře pravidelně 1x za měsíc odčervuju-dnes... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 7.9.2009 Ahoj, ahoj, Micuko. Dodám určitě nějaké obrázky-jen musím projít fotky, aby alespoň něco z té kresby bylo vidět. Měl ji poměrně oboustranně souměrnou, přes hlavičku, záda podélné pruhy, z boků mramorování... uvidíte, budu se snažit zítra či pozítří,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|