|
Příspěvky uživatele - 196.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konference, 5.5.2011 Použil jsem :
Krystalické vodorozpustné hnojivo na hnojení ovocných dřevin.
Oblast použití:
Ovocné dřeviny - Hnojivo krystalické - 20 g / 10 l vody - Zálivka - květen, červen, červenec, srpen
Ve složení píšou pouze nerostné lástky, nic... celý příspěvek > |  | Konference, 5.5.2011 Když mě pořád vrtá hlavou, proč jsem nepopálil i ostatní hrušně, které jsem stříkal.A dále nechápu proč černají i nové listy, které vyrazily až po ošetření Omnite. Přece jsem popálil jen ty co v tu danou dobu byly a ne i ty co ještě neexistovaly. |  |
|  | Konference, 4.5.2011  foto2 |  | Konference, 4.5.2011  Foceno včera odpoledne. Stříkal jsem před 14-ti dny Omnite, podle návodu. Hnojil jsem rozpustným hnojivem Agrobio, podle návodu. Je to strupovitost, nebo jsem to spáli? |  | Strupovitost?, 4.5.2011  Zde je foto. |  | Strupovitost?, 3.5.2011 Dobrý den, mám dotaz ohledně strupovitosti. Je možné abych teď na začátku května měl na Konferenci strupovitost v takové míře, že na konci letorostů jsou úplně zčernalé a zkroucené listy? Nebo jsem to spílil postřikem proti mšicím, eventuelně... celý příspěvek > |  | Dicolor - prasklý kmen, 2.5.2011 Mám ještě dotaz ohledně hrušně Dicolor. Mám asi 5 let starý stromek, kterému v zimě prasknul kmen a vytvořilo se místo asi 5 x 10 cm bez kůry a je vidět prasklina, která postupuje až do dřeva. Ránu jsem po zjištění ošetřil, ale nevím kdy k tomu došlo... celý příspěvek > |  | Strupovitost, 2.5.2011 Myslel jsem to tak, že jsem postřiky proti savým škůdcům zvýšil vlhkost a tím podpořil růzst hub. Třeba je to blbost. Jinak co se Baycoru a strupovitosti týká, proč by se nemohl použít, vždyť právě na to ní je určen a také na moniliózu meruněk... celý příspěvek > |  | Strupovitost, 2.5.2011 Dobrý den, jak jste na tom letos se strupovitostí? Zanedbal jsem letos včasný postřik a nyní mám strupovitost na všech hrušních. Stříkal jsem tedy v pátek Baycor a včera Delan. Před rozvynutím choroby jsem stříkal proti mšicím a sviluškám, myslíte,... celý příspěvek > |  | Postřiky - déšť, 28.4.2011 Zda stihl zaschnout, to nevím, ale asi ano, jelikož pršet muselo až během noci a vzhledem poměrně vysoké teplotě, snad zaschnul. |  |
|  | Choroba hrušně, 28.4.2011 Mám na té samé odrůdě to co Vy a to vždy když zjara přijde mrazík. Asi před 14-ti dny bylo u nás -5C a hrušeň už měla rašící pupeny, ty co byly narašené nejvíc lehzce zčervenaly a také se kroutí. Loni, kdy mrazík nebyl to vůbec nebylo. Ale zda to má... celý příspěvek > |  | Postřiky - déšť, 28.4.2011 Dobrý den, včera jsem v 18h stříkal hrušně postřiky na svilušky a také mšice. Název je Omnite a to druhé nyní nevím. V noci pršelo, stihlo se to absorbovat, nebo to mám stříkat znovu? Na návodu o dešti nic není. |  | Čertova hruška (hnilička), 12.7.2010 Špinka |  | Mlada třešen odchází, 25.6.2010 Vykopejte ji a uvidíte zda byly kořeny okousané, stejně už je na odpis. |  | Šarka na Čačanské lepotici, 18.6.2010 Šarka mutuje stejně jako všechno, pokud byla nějaká odrůda před deseti lety rezistentní, neznamená to že bude i dnes! Existují i klony které napadají třešně a višně. |  |
 |
|
|
|