Příspěvky uživatele - 210.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohnutá kliková hřídel, 22.7.2012
Já neobhajuji rovnání, mě zajímá, zda někdy praskla rovnaná klikovka.
Dolmar 4510, 22.7.2012
Každý motor jede po správném záběhu lépe. Nemohu posuzovat s čím jste se sousedem srovnával, když neznám model od Stihlu. Dalo by se to dle výkonu cca odvodit, ale proč spekulovat. 4510 má velmi nízké vibrace kolem 1 m/s, tabulku pro porovnání... celý příspěvek >
Ohnutá kliková hřídel, 22.7.2012
Já vím, že by mohla, ale jestli praskla někdy. Že by uletěl nůž se mě nezdá. Klikovka není rovnaná na rovném místě hřídele, který vyčnívá z motoru a na kterém je nůž. Kdyby praskla v motoru, tak nic neodletí, motor se hned zablokuje a nůž se vychýlí... celý příspěvek >
Zahradní traktor Al-ko 18-102 HD, 2.5.2011
Účinnost je 100%! Jen povolila hřídel kola-jde vysunout. Jak hydropohon vyprázdním? Kolik oleje pro novou náplň? Opravdu mám použít motorový olej?Viděl bych to spíše na hydraulický.Není někde na netu pohon rozkreslen?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika