|
Příspěvky uživatele - 210.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ohnutá kliková hřídel, 22.7.2012 Já neobhajuji rovnání, mě zajímá, zda někdy praskla rovnaná klikovka.
|  | Dolmar 4510, 22.7.2012 Každý motor jede po správném záběhu lépe. Nemohu posuzovat s čím jste se sousedem srovnával, když neznám model od Stihlu. Dalo by se to dle výkonu cca odvodit, ale proč spekulovat. 4510 má velmi nízké vibrace kolem 1 m/s, tabulku pro porovnání... celý příspěvek > |  |
|  | Ohnutá kliková hřídel, 22.7.2012 Já vím, že by mohla, ale jestli praskla někdy. Že by uletěl nůž se mě nezdá. Klikovka není rovnaná na rovném místě hřídele, který vyčnívá z motoru a na kterém je nůž. Kdyby praskla v motoru, tak nic neodletí, motor se hned zablokuje a nůž se vychýlí... celý příspěvek > |  | Zahradní traktor Al-ko 18-102 HD, 2.5.2011 Účinnost je 100%! Jen povolila hřídel kola-jde vysunout. Jak hydropohon vyprázdním? Kolik oleje pro novou náplň? Opravdu mám použít motorový olej?Viděl bych to spíše na hydraulický.Není někde na netu pohon rozkreslen? |  |
|
|
|