Příspěvky uživatele - 143.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní traktor Al-ko 18-102 HD, 8.5.2011
Poraďte prosím, alespoň jak se taková pojistka jmenuje. Vypadá jako obyčejná obtočená dvakrát dokola.Nevím jinak co na netu hledat.Děkuji. F.
Zahradní traktor Al-ko 18-102 HD, 2.5.2011
Stando díky za reakci. Na převodovce jsem vyčetl toto:         Hydro-Gear   514 728       324-0500 Zkoušel jsem hledat na netu rozkreslenou převodovku, ale nebyl jsem... celý příspěvek >
Zahradní traktor Al-ko 18-102 HD, 2.5.2011
Ještě se zeptám na to : čím povolit šroby, kterými je hydropohon sešroubován? Šrouby jsou zalepeny, nevím, jestli je to anaerobní Loctite či něco jiného. Podařilo se mi už jeden přetrhnout.
Zahradní traktor Al-ko 18-102 HD, 1.5.2011
Nemáte, prosím,někdo zkušenost s opravou hydropohonu na tomto traktoru? Nemohu nikde na netu najít rozkreslenou převodovku. Nenašel jsem ji ani na stránkách AL-KO.  Jde mi o to, aby se mi to při rozebírání nerozsypalo na stole.Ani neznám čím a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika