|
Melounoviště 2011, 25.1.2011 dobrý večer zakládám novou sezonu melounu já osobně jsem už nakoupil semínka melounů lajko2(seva seed)+ tykev fíkolistou(semo),fandové melounů jste zváni do diskuzi |
 |
Ostřička řetězu nebo pilník, 20.1.2011 dobrý večer chci si pořídit ostřičku pilových řetězů Woodster cs 03. Prosím máte s ní někdo zkušenosti nebo si mám raději koupit sadu na ostřění řetězu cca 400kila mám pilu ms250 3/8 mám 2 řetězi často sní řežu na zahradě prosím poradte. |
 |
|
 |
Brambory - škůdce nebo vada brambory, 10.10.2010  dobrý den po vykopání brambor jsem zjistil v bramborách díry myslím že jde o drátovce prosím jak tu potvoru zničit, nebo co nasypat do hlíny aby byli brambory čisté bez chodbiček |
 |
Jakou odrůdu merunky, 14.9.2010 dobrý den chtěl bych merunku pocházím z příbrami 400m nad mořem prosím jakou odrůdu vybrat díky.jk82 |
 |
Rada - jak likvidovat škumpu, 26.7.2010 jedině garlon 4EC roundup vyhozené prachy |
 |
Škumpa, 26.7.2010 použíte garlon4 EC mám to vyzkoušene prodávají 50ml balení80- 115kč stačí naředit 30ml garlonu na 4l vody ,zkoušel jsem roundup ale bezúspechů vyhozený prachy, tolik škumpy co jsem měl já asi nikdo mít nebude cca 600 výmladků tak to zkuste a... celý příspěvek > |
 |
Škumpa neuspěšná likvidace, 28.6.2010 dobrý den zdědil jsem zahradu po rodičích a ejhle škumpa tak jsem jí ořezal něco jsem vykopal něco posekal křovákem kmeny jsem natřel rundapem expres (nevím který rundup je nejučinější, rapid,expres, aktiv,atd)ale je to ještě horší cca 200 rostlinek... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez, 5.5.2010 zdravím všechny mám vyhlídnutý křovinořez od stihlu fs 100 mají ho v akci 12490 kč chci se zeptat jestli máte s tímto křovinořezem zkušenosti.křovinořez by byl využíván na sekání pamelníku který je ve stráni +sekání trávy, a ještě otázka na letáku je... celý příspěvek > |
 |