|
Příspěvky uživatele - 232.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Opadávající kůra, praskání větví a něco na listech, 4.5.2011  Na dvou stromech začala opadávat kůra na několika větvích.
Nevíte co se děje ? |  | Rozmetací a sypací vozíky, 4.5.2011 Nemáte někdo vyzkoušené do jaké šířky rozhazuje hecht 270, anebo něco podobného v cenové relaci ledek a podobná granulované hnojiva?
Díky. Z. |  |
|  | Postřik švestek - květu, 4.5.2011 Díky za radu. Třešně vynechám.
Z. |  | 10 let starý kuprikol, borax, karate a sandofan, použít anebo vyhodit?, 4.5.2011 Našel jsem ve sklepě pár balení chemických přípravků : kuprikol, borax, karate a sandofan. Datum výroby je kolem roku 2000. Můžu to bez problému použít, anebo raději vyhodit a koupit nové?
Díky. Z. |  | Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 3.5.2011 Díky za objasnění a vysvětlení. Konečně tomu začínám rozumět.
Zahradu se stromy mám před domem, takže do ní vidím z oken a často se po ní procházím. Proto ji chci mít trochu upravenou, ale nepotřebuji 3 cm nízký golfový trávník perfektně střižený.... celý příspěvek > |  | Postřik švestek - květu, 3.5.2011 Četl jsem na fóru, že se má třešeň postříkat calypsem ihned po odkvetení. Nemůžu to najít, ale někde to bylo. Kvůli mšicím to určitě nebylo. |  | Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 2.5.2011 To bych nedělal nic jiného než jednou za tři týdný trávil celý den sekáním a nošením košů s trávou. Pro někoho to je možná zábava, ale pro mě je to otrava. Proto chci jít cestou mulčování. A to, že nebude trávník dokonale čistý mi nevadí. Ať si to... celý příspěvek > |  | Postřik švestek - květu, 2.5.2011 Mohu smíchat horizon s calypsem a stříknout tím při odkvétání třešně, višně i švestky? Mám od každého dva stromy. |  | Variátor, hydropřevodovka u sekaček honda a stiga, kvalita a výdrž, 2.5.2011 Takže nepočítat s tím že honda za 35 tisíc bude mulčovat stejně dobře 20 cm vysokou trávu jako vari f-530? Já si myslel, že s mulčovacím nožem to bude stejný.
No a předpokládám, že John Deere JS63V bude zřejmě podobný jako honda, když to je 3 v... celý příspěvek > |  | Variátor, hydropřevodovka u sekaček honda a stiga, kvalita a výdrž, 2.5.2011 Nepotřebuju záruku, ale radu, zkušenosti uživatelů. Právě proto ta poslední věta :-) Jenže ta drahá honda se prý ucpává při vlhké trávě, koš má malé dirky aby neprášil, jak jsem se dočetl na foru a hydropřevodovka se nedá za normální peníze opravit a... celý příspěvek > |  |
|  | Variátor, hydropřevodovka u sekaček honda a stiga, kvalita a výdrž, 2.5.2011 Kdybych chtěl mermomocí drahou hondu tak si ji koupím a ptát se nikoho na nic nebudu. Já chci sekačku, která vydrží a bude dobře sbírat i mulčovat vyšší trávu. A vzhledem k tomu, že je na trhnu několik výrobků ve kterých se nevyznám a nemám s nimi... celý příspěvek > |  | Variátor, hydropřevodovka u sekaček honda a stiga, kvalita a výdrž, 2.5.2011 Jsem zcela rozpolcen s výběrem sekačky. Musí se obsekávat-mulčovat stromky a keře, navíc je na zahradě pár zídek. Celkem asi 2000m2 trávy. Frekvence sekání jednou za 14-21 dní + menší rovinka kde by měl být hustý nízký porost. Takže by to zřejmě... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo PRO 55 4S, 2.5.2011 Nemáte náhodou zkušenosti s mulčováním vlhké trávy vysoké cca 20-25 cm? Zvládá to v pohodě, nebo to je už problematické?
Pak mě také zajímá, při každotýdenním sekání dobře sbírá i vlhkou nebo skoromokrou trávu do koše.
Díky. Z. |  | Kaménkovitost hrušní, 2.5.2011 Dalo by se hrušně pohnojit boraxem i během květení, anebo je už pozdě? |  | Jak vysokou trávu zvládají sekačky za 30-35 tisíc? Honda, Husqarna apod, 2.5.2011 Traktorem se nedá jezdit mezi stromy. Jediné čím se dá je sekačka. |  |
 |
|
|
|