|
Příspěvky uživatele - 32.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 14.1.2012 Tome,
nevím, jestli se sem ještě chodíte dívat, ale zkouším to. Na svoji novou zahrádku si musím ještě počkat. Manžel začal na konci listopadu stavět plot:-). Takže všechny prachy padly na plotovky a na vrata. Ale abych nezahálela, už jsem si... celý příspěvek > |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 11.11.2011 Pane jo, tak tohle jsem snad ještě neviděla. A to jsem si myslela, že máme nejhorší hlínu ze všech. Tohle ale předčilo. Přivezená hlína je fakt super!! Také i mé blahopřání máte. Škoda jen, že je to tak daleko:-).
Tak přeji krásné bydlení!
Iveta |  |
|  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 13.10.2011 Tak dejte vědět. I když teď jsem si spočítala, že jen cesta by mě vyšla na 52000. Tak asi zůstanu u svojí neprosáté. Ale škoda, tohle znělo vážně zajímavě. Nákup hlíny mě čeká na jaře. Tedy pokud se nám povede zrealizovat stavba plotu. Jooo, stavba... celý příspěvek > |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 8.10.2011 Zadarmo ne, ale budou to vozit kousek, tak doprava tolik snad stát nebude. Hmmm, a kde jste sehnal prosátou hlínu za 200?
Iveta |  | Hlušina, 24.4.2011 Dobrý den,
moc Vám všem děkuji za Váš názor a pomoc. Ta hlína, kterou jsem si nechala navézt, je velmi sypká, připadá mi mnohem lepší, než ta jílovitá, kterou jsme tu měli původně. Rostou na ní krásně pampelišky:-). Hlína nevypadá špatně, jen je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|