|
Příspěvky uživatele - 242.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skudci na paprike, 20.6.2012 Jako primární škůdce vidím mravence. Když si udělali vloni ve skleníku mraveniště, nasadili si mšice na papriky a skončil jsem. Bylo jich tolik, že jsem to nezvládl. Je třeba zlikvidovat mravence. |  | Divný brouk, 7.6.2012  Dobrý den, mám problém.Tento brouk mi stále leze po rostoucích ředkvičkách a stále je okusuje.Nepomáhají postřiky proti broukům-večer seberu postříkané a ráno jsou tam opět další.Hotová spoušť.Jdou i na další zeleninu, např kedlubny a jahody. Co s... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradny traktor nastavenie nožov, 28.7.2011 ma zahradny traktor ktory ma 3 nože a kosí travu do boku
neviete niekto poradit ako maju byt tie nože nastavené aby to pekne kosilo, pretože, mne to teraz nechavy vyssiu travu tam kde sa noze prekrývaju
dakujem za odpoved |  | Růže Monika, 21.6.2011 Monika je klasický čajohybrid (velkokvětá růže) od šlechtitele Tantaua. Měla by být asi metr vysoká a na jaře se razantně sestřihnout. Myslím, že tahle zima byla pro většinu růží krutá, takže bych té vaší dala čas, aby se usadila. Dopřála bych jí... celý příspěvek > |  | Jsou anglické růže jen sadové?, 21.6.2011 Na 3 očka se řežou růže velkokvěté, mohou i polyantky, nebo růže miniaturní. Růže keřové (nebo také sadové) se buď jen zbavují omrzlých částí, nebo v případě angličanek "tvarují". V létě se sestřihnou tak o 1/3, a na jaře tak o 1/2.
Více o... celý příspěvek > |  | Jsou anglické růže jen sadové?, 24.4.2011 Většina austinek jsou růže keřové-sadové, ale s tím, že na rozdíl od klasických sadovek snesou (a často vysloveně vyžadují) řez. Často se setkáte s tím, že je jedna a táž růže prodávána jako klasická i climber (pnoucí), čím je právě zohledněna... celý příspěvek > |  | Partenokarpické okurky pokrok či omyl?, 20.4.2011 Milý mladý příteli.
Bezsemenost je pouze následkem parthenogenese,
kdy dochází k vývoji plodu obsahujícího chromozomy pouze matky. Něco jako neposkvrněné početí.V pohlavní buňce nedojde k duplikaci a následně redukci sady chromozomů.Při běžném... celý příspěvek > |  | Husqarna 365, 1.2.2010 Pokud to platí, tak je to solidní. Asi nemá cenu známého nutit stavem pily ke slevě. Když řeknu 9000,- tak mě hned napadne, že za skoro stejnou cenu máte novou farmářku s 2 letou zárukou. To napadne mě, ne Vás, tak to přeskočte. Ceny pil a jejich... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|