|
Příspěvky uživatele - 190.202
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009 brilantní, díky. Zatím se kloním na stranu benzínu, zdá se že to bude pohodlnější a podle ostatních diskuzí také rychlejší práce. | | Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009 Dobrý den,
byl bych moc rád kdybyste mi pomohli osvětlit sekání trávy. Zatím jsem byl rozhodnutý pro elektrickou sekačku s pojezdem.
Trávu máme na asi 600m2 a pozemek je téměř rovný.
Mýtus 1) proč shánět benzín, když elektřina je doma vždy a... celý příspěvek > | |
| | Zalozeni travniku - rekreacni smes, 30.4.2009 jde přibližně o 600m2, kde bude tráva... to by bylo několikero tater. Jen do záhonu jsme si nechali přivézt kvalitní hlínu a i té bylo asi 6t a jen se po ní zaprášilo. Říkám si, proč cpát písek do hlíny, kde se stejně jen zavrtá, nic moc v hloubce... celý příspěvek > | | Zalozeni travniku - rekreacni smes, 28.4.2009 první šok bude jestli to vůbec poroste... máme dost špatnou hlínu, ale sousedé na ni celkem úspěšně trávu mají. Předpokládám, že zasejeme v pátek a pak budou následovat kruté 3 týdny čekání :) Jestli nezapomenu, dám vědět. | | Zalozeni travniku - rekreacni smes, 28.4.2009 díky za odpověď, sekání jednou v týdnu určitě nevadí, 2x už asi ano, protože bych to časově (jindy než o víkendu) nestihnul. Ale co, vyzkouším to. Už mám objednaný 15kg pytel, což je přesně na velikost naší plánované plochy. Sice bych raději ještě... celý příspěvek > | | Zalozeni travniku - rekreacni smes, 24.4.2009 Dobrý den,
uvazuji o tomto travniku (Gazon), ale trosku se bojim jestli neni moc narocny na udrzbu. chci ho vylozene k RD na zahradu, kde nepredpokladam, nejakou stabilni zatezovou cinnost, i kdyz jeden nikdy nevi. Mozna nejake cesticky... celý příspěvek > | |
|
|
|
|