Příspěvky uživatele - 248.235

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Samosprašný rakytník, 25.5.2011
Dobrý večer pán Paľo, pre istotu som sa dohodla so synom že okolo rakytníkov bude iba tráva. Ale s tými koreňmi ste mi nasadil chrobáka do hlavy, pretože syn chce, dať 1,5 m od domu bambus, sice s nějakou ochranou proti prerastaniu, ale mám z toho... celý příspěvek >
Mrazík, 7.5.2011
Tak mne vymrzli u Lysé rajčata na seno. Jak ty pod igelitovými pytly tak i ty, co byly v tunelech z textilní fólie. Ve studeném pařeništi omrzli na parikách a rajčatechch vršky. Doufám, že budou pokračovat v růstu a vyženou výhony z boku.Brambory... celý příspěvek >
Okousane listy, 7.5.2011
Dobrý den,  také mám okousané listy na jabloních švestce a hršce. nené to na letní jabloni a na tužších chlupatějších listech jabloní. Na hrušce (Dikolor) jsem našla něco jako černou krátkou stonožku, na jabloni béžového malého červíka. Na... celý příspěvek >
Samosprašný rakytník, 16.4.2011
Děkuji za odpověď. Mezičasem syn rakytník přesadil.Kořeny u samce i u samice jsou dobré, ale je fakt, že jeden ze stromků je silnější. Zda jo samice, to nevím, protože nevím, jak vypadá. Každý stromek vypadá jinak. Jenom ten jeden má větvičky jako na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika