|
Příspěvky uživatele - 169.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odolná pološvestka Tophit, 7.11.2016 Vypravil jsem se ná nákup švestek, jenomže Tophit mají jenom na podnoži Cold nebo jinde zase Julien. To není do mé suché a špatné půdy. Takže nic. |  | Jarne mraziky 2016, 26.4.2016 A co náledující noc?
Každopádně, noc na zítřek má být ještě horší než ta dnešní, ale závisí na oblačnosti, jak se vyjasní.
Pak už by se mělo oteplovat. |  |
|  | Jarne mraziky 2016, 26.4.2016 Dobře dopadly Čechy, kde byla oblačnost, ale Morava byla při vyjasnění mrazivá. I Břeclav ukazovala -2.
Takže pro ovoce do Čech a ne na Moravu. Nehledě na to, že Moravu ještě potká sucho a v Čechách bude pršet (loni a předloni). To víte,... celý příspěvek > |  | Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 15.4.2011 myslíte, že tato pumpa by tedy mohla být ok - Resun LP 40 - vzduchovací pumpa?
ještě jsem měl v merku tu LP-20 s polovičním výkonem u cenou... |  | Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 15.4.2011 no to taky foufám :)
myslíte, že bych měl pořídit do jezera i nějaké vzduchování?
jak výkonné by mělo být pro jezírko 100m3 se 3 jeseterama? Existuje nějaká hodně tichá varianta? Abych ho v létě při otevřeném okně neslyšel. |  | Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 15.4.2011 No lekl jsem se totiž těch nápisů na lahvi...
při požití vyhledejte okamžitě toxikologii apod... |  |
 |
|
|
|