Příspěvky uživatele - 192.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvetou moc brzo, 10.4.2011
No, a je hotovo. Ve čtvrtek začaly kvést, v pátek jsem je všechny poctivě postříkal proti úžehu a dnes ráno celá zahrada bílá. Teploměr sice ukazoval +1°C, ale auto jsem musel po ránu škrábat. Za 15 let jsem meruňky sklízel jen jednou. A to nebydlím... celý příspěvek >
Živý plot z révy, 30.3.2011
Nevadí, na zahradě jsem většinou v létě, při chladném počasí se držím doma.
Živý plot z révy, 30.3.2011
Dobrý den Poraďte mi prosím, jaké stolní odrůdy a jaké vedení révy zvolit na živý plot. Jak daleko od stávajícího plotu vysadit živý plot? Od živého plotu požaduji co nejmenší průhlednost a výšku 2m. Diskuze na tomto fóru jsem si přečetl, ale... celý příspěvek >
V jakém případě bude čerpadlo dělat větší práci?, 19.2.2011
Čerpadlu je jedno, jestli tlačí vodu do nádoby se 100 000l nebo 10l. Důležitá je výška do které tlačí. Varianta s trubkou (nebo s hadicí) je pro čerpadlo o něco málo horší, než stávající stav. Bude muset už od začátku čerpání tlačit do 2 m. Navíc... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika