|
Příspěvky uživatele - 160.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdci na borovici, 3.8.2011  Na mé okrasné borovici se objevily pro mě neznámí škůdci, tak se chci optat, zda někdo neví, o co se jedná a jak se toho zbavit. Děkuji Kasalová |  | Zloutnuti thuji Smaragd, 2.5.2011 Dobry den, mohla bych poprosit o radu, mame tretim rokem thuje smaragd, asi pred mesicem jsem provedla hnojeni zalivkou, presne podle navodu 2 odmerky na 10L, byl to kristalon na jehlicnany.A ted zacali zloutnout na vrskach nebo ze spodu, neni to... celý příspěvek > |  |
|  | Zarovnavac hran travniku Texas, 7.4.2011 Dobry den, mate nekdo zarovnavac okraju travniku Texas, myslim ten elektricky.Jak jste spokojeni, dekuji za nazor. |  | Gril Weber, 6.4.2011 Chtela bych poradit s vyberem grilu weber, bud na drevene uhli nebo plynovy, vic se priklanim k plynovemu, ale mam docela strach z plynu.Jaky typ by vyhovoval pro 5 osob.Je u grilu nejaka vydlice na grilovani kurat, nebo se kure griluje na rostu.Budu... celý příspěvek > |  | Zarovnavac okraju Fiskars, 6.4.2011 Mate nekdo toto naradi, zarovnava prerostle okraje travy od obrubniku, nastavec stoji okolo 700 a jeto takove ozubene kolecko + nasada 300kc.Na obrazdu to vypada lakave, ale jake je to v praxi, takjestli mate nekdo zkusenost, napiste dekuji. |  | Universalni granulove hnojivo, 6.4.2011 Dobry den, chtela bych poradit, je nejake univerzalni granulove hnojivo.Mam od lonskeho roku zahradu, kde mam thuje, okrasne kere, azalky,ruzne jehlicnany, okrasne travy a spoustu dalsich trvalek.Jak se takove hnojivo aplikuje, staci pohodit pred... celý příspěvek > |  | Surfinie a bacopa, 5.4.2011 Chtela jsem poprosit o radu, mohu vysadit do 60cm truhliku 3 surfinie a 2 bacopy.Mohou tyto balkonovky, byt spolu v jednom truhliku.Nebo co by se hodilo k cervenym surfinkam, diky. |  | Zeleň do truhlíku, 16.5.2010 Dobry den, chtela bych poprosit o zjisteni nazvu previsle zelene, nasla jsem ji na strankach Lebis.Jedna se o previslou zelen s listecky ve tvaru penizku, na fotce ji ma asi i s zlutymi kvitky.Pestuje se i na skalkach a nevymrza. |  | Sundavillea red, 5.5.2010 Dobry den, vim uz toho o teto kyticce bylo napsano vic nez dost.Muj problem je v tom ze mi nejde vubec pestovat, poradi mo nekdo kde delam problem.Mam ji od lonskeho roku, byla krasne narostla.Na zimu jsem ji ostrihala a v unoru zacala obrustat, mela... celý příspěvek > |  | Co modrého k muškátům?, 21.4.2010 Dobry den, mela ksem v loni cervene previsle muskaty s bilou bakopou, bylo to moc pekne.Letos mam muskaty s modrou vejirovkou, take jsem to videla a moc pekne.Pouzivam samozavlazovaci truhliky a mam to na jizni stranu. |  |
|  | Vadnuti balkonovych sazenic, 11.4.2010 Dobry den, prosim o radu.Mam v samozavlazovacich truhlicich sazenice vejirovky a million bells.Po koupeni byli zdrave, jsou od Lebise.Po ctrnacti dnech, zacali pomalu vadnout.Substrat mam ze zahradnictvi, zalevam 2 krat v tydnu primerene... celý příspěvek > |  | Hosta (Bohyska), 29.3.2010 Mam spouty druhu a jsou prevazne na slunci, vypadaji moc pekne.Sice obrustaji o neco dele, nez jine trvalky.Kazdy den jim trochu vecer cvrknu vody, jen v tech nejvetsich vedrech.Sypu okolo vanis na slimaky, ty bohysky miluji snad ze vseho... celý příspěvek > |  | Kose stojany od Lebise, 28.3.2010 Jsem velice spokojena, mam je druhym rokem.Byla jsem si dokoupit kose na balkon, sice jsou trosku drassi, ale vyplati se.Me se i osvedcili zavlazovaci truhliky, mam jich uz 18 a k tomu jeste kose.Kupuji si u nej i balkonove kvetiny, vse doporucuji. |  | Strihani a nestrihani travin, 24.3.2010 Dobry den, mam od lonska spoustu travin, ktere jsem na podzim svazala.Nektere jsou vysoke, kroucene,nizke a par jich mam i s tusim listem, hlavne u nich nevim co s nimi.Je vysoka 30-40cm, stihly list zelenozlute barvy s bilym prouskem u... celý příspěvek > |  | Hnojivo - thuje smaragd, 23.3.2010 Dobry den, chtela bych poprosit o radu, jake pouzit hnojivo na thuje.Na netu jich je spousta.Je lepsi granulovane, tabletkove zapravene do pudy nebo tekute do vody a zalit je.Mam je sazene na podzim a v dubnu bych je chtela prihnojit.Me se vice... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|