|
Příspěvky uživatele - 106.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Voda v bazénu, 7.7.2012 Dobrý den dnes sme napustili bazén ze studny a dali chloršok.K večeru sem udělala test a vyšlo mi 2.5chloru a ph je 7,tak uvidíme co bude do rána.Vlasta |  | Letos zasazená Renkloda Alth. neraší, 3.6.2012 Dala jsem na Vaše rady a bez slitování stromek zastřihla a opravdu: zdánlivě malé skoro neexistující pupeny se probudily, takže všem děkuji. |  |
|  | Letos zasazená Renkloda Alth. neraší, 16.5.2012  V Olomouci na Flóře (bývá až koncem dubna) jsem si koupila Althanovu renklódu, byla celá balená v igelitu, nerašila. Okamžitějsem zasadila a chtěla zakrátit větvičky na 4-5 pupenů. Ale protože ještě nebylo poznat které pupeny jsou živé, nechala jsem... celý příspěvek > |  | Goldrich nerodí, 16.5.2012  Dobrý den, prosím o radu. Mám 4 roky starou meruňku Goldrich, krásně vzrostlý stromek, ale nerodí. Už druhým rokem byla celá obsypaná květy, ale květy vždy opadají, loni dozrála 1 meruňka, letos drží zatím 2. Loni při květu byla napadena kleotokem,... celý příspěvek > |  | Rododendron cez zimu, 24.4.2012 Dobrý den chci se zeptat, mám rododendron tři roky, poslední dva mi vždy po zimě částečně zhnědnou spodní listy.mám jen jeden výhon další nechcou narůst.poradíte?Děkuji Jitka |  | Kdy stříhat švestku, 17.4.2012 Mám švestku Stanley 4.-tým rokem, je asi 2,5 m vykoká. Loni po střihu vyhnala vlky, teď nevím, jeslti jsem ji stříhala dobře. Někde píšou v době květu, jinde zase po odplození, můžete mi poradit jak to vlastně je? Díky |  | Pěstování hortensie, 28.3.2012 Chci se zeptat, koupila jsem ted modrou hortenzii, nevím,jestli ji můžu nasadit už ted na zahrádku?Je už rozkvetlá.Děkuji |  | Pěstování hortenzie, 28.3.2012 Dobrý den chci se zeptat, koupila jsem hortenzii, která kvete, můžu i ted zasadit ven?Děkuji
|  | Puškinie, 20.3.2012 Já jsem koupila Puškinie na podzim v Penny. Zasadila jsem je hned a dnes už jsem napočítala 5 výhonků:-))
Alena |  | Poraďte odrůdu bílých tulipánů, 12.3.2012 Dobrý den,
v Holansku jsem viděla štěrkový záhon porostlý jen bílými tulipány. Tak se mi líbil, že bych si takové chtěla pořídit hned dva (podél vstupní cesty do domu), avšak vzhledem k množství cibulek, které budu potřebavat na velikosti záhonu... celý příspěvek > |  |
|  | Pomoc při stříhání révy, 4.3.2012  Dobrý den, chci se zeptat, ja zastřihnout révu.Je asi tři čtyři roky stará?děkuji
|  | Poraďte prosím s Clematisem, 16.1.2012 dobrý den, mám clematis, každý rok naroste jen jeden výhon, odkvete a přes zimu odumře.Na jaře vyraší jen jeden výhon.nechce vytvořit více výhonů, co je s ním prosím.děkuji |  | Prosím o radu - nevím co je to za rostlinu, 26.9.2011 Dobrý den. Pamatuju si, že když jsme jako děti u rodičů pěstovali brambory, tak tam toho bylo plno. Občas se mi tato rostlina objevuje v zahrádce, ale vždy ji vytrhnu. Prý je jedovatá a jíst jsem ji nikdy nezkoušela. Je to pro mne novinka že je to... celý příspěvek > |  | Jalovec vedle meruňky, 7.9.2011 Koupila jsem si jalovec a teď mi známí řekli, že pokud mám na zahradě ovocné stromky, nebudu z nich nic mít... Osobně jsem si myslela, že se to týká jen hrušní. Jalovec jsem nasadila blízko meruňky a švestky, mám se o ně bát? Díky, Eva. |  | Co to je?, 7.9.2011 Díky moc, už jsem těm malým obříkům našla místečko a jsou v zemi:-) |  |
 |
|
|
|