Příspěvky uživatele - 54.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 15.2.2011
Budu se řídit vašimi radami, ale nejsem si jist, zda jste porozuměli otázce.  Vladislav
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 12.2.2011
Mám problém s předčasným rašením uskladněných lilií ve sklepě. Přemístil jsem v listopadu do svého studeného slepa nádoby se skalkovými a LO liliemi. Po celou zimu se udržovala teplota + 10st.C a méně. Přesto došlo v posledních dnech k... celý příspěvek >
Rezistentné odrody - vrúble, 12.2.2011
Pane Vítku máte pravdu. Problém je v tom, že realita je někde jinde. Ovocnáři podnikatelé se na tomto fóru vůbec neobjevují. Zde si vyměňují zkušenosti lidé, kteří jsou amatéři a z jejich činností není není vidět finanční zisk. Kdyby nebylo tolik... celý příspěvek >
Rezistentné odrody - vrúble, 10.2.2011
Dobrý večer pane Peter. Otázka roubů je je velice jednoduchá. Je však zajímavé, zda zdejší diskutéři chějí se jen diskuzi pobavit, nebo skutečně někomu pomoc.  Odrůd každým rokem se vytvoří stovky, ale ve skutečnosti je to jen pro vyvolené. Až... celý příspěvek >
Sloní ucho ze semene, 10.2.2011
Dobrý večer, děkuji za velice dobré rady. Budou-li výsledky, tak se ozvu. Přesto mě velice zaujalo rozmnožování listovými řízky, kterou popisuje spol. PaC.  Tuto metodu budu ihnet zkoušet. Podobný způsob řízkování se dá provádět s listy Eucomisu... celý příspěvek >
Sloní ucho ze semene, 9.2.2011
Pěstuji sloní ucho Haemanthus albifos jíž delší dobu a celkem se dobře rozmnožuje dělením trsů. Letos se mi podařilo vypěstovat semena, takové voskové kulíčky, která bych chtěl vysadit.   Dotaz je na některého pěstitele, který by poradil,... celý příspěvek >
Mnozeni lilie belostne (lilium candidum) ze semen, 9.2.2011
Moc se s tím memazlím. Do velkého kelímku od jogurtu prosejí subsrát a nasypu skoro pod vrch. Za sucha rozložím na povrchu semena lilií a jemně zasypu stejnou zeminou. Ve spodu vyřežu otvor a vše navlhčím rosením. Pak kelímek uzavřu průhledným víčkem... celý příspěvek >
Choroba kůry - prosím o pomoc s určením, 3.2.2011
Pane Rdku jedná se o pokročilou bakteriální a houbové odumirání kůry. Stříkat na začátku po opadu listů nebo na konci opadu Champinem 50 WP nebo Kuprikolem. Nejlépe obojím. Postřík musí v den aplikace zaschnout. Na jaře pokovat... celý příspěvek >
Divná choroba jablek, 2.2.2011
Pane Wimpi, mám dojem, že jablka jsou poškozena mrazem a to buď v prodejně nebo při přepravě domů. Určitě jste taková jablka nekopil. Mán svou zkušenost, že když dovezu jablka ze sklepa +4 st. C, pak je vezu autem a doma v teple do rána jsou všechna... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 2.2.2011
Ještě jednou k těm řezům. Ani jeden uvedený ovocnář neuvedl, který způsob pěstování tohoto stromku je v záměru. Podle kůlu a úvazku lze usoudit, že se nejedná o šťihlé vřeteno. Zbývá nám zákrsek nebo vysokokmen. Tyto tvary vyřadují rozdílný přístup z... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 1.2.2011 Obsahuje fotku
Stromek je přerostlý a je nutné provést korekci terminálu, který je vysoký a holý bez obrostu.  Zkrácený terminál vytvoří boční větvě a ty je třeba omezit do počtu4 ks. Šípky znamenají ohyb do vodorovné polohy. Stromek je moc živený dusíkem a... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 1.2.2011
Paní Lído, ten výhon, co roste do leva se musí ohnout a napřímit. Ten úvazek je na nic. Musí být pořízený nový kůl nebo trubka a velice dobře upevněn stomek ke kůlu alespoň ve třech místech. To co je na fotce je velice špatně a já se na to nemohu... celý příspěvek >
Zastrihnutie do korunky, 30.1.2011 Obsahuje fotku
Snad se obrázek vytiskne. Já bych odstranil ty dva horní silné výhohony. To podstatné nevím, jaký typ jabloně chcete vypěstovat. Stromek musí být pevně uvázan, jinak nemá smysl kůl pořízovat.  Vladislav
Crinum powellii, 30.1.2011
Otázka pro mičirince, jakým způsobem by si představoval to zokumentování. Celý proces fotodokumentace by trval celý rok. Vladislav
Crinum powellii, 29.1.2011
Pani Blážo, mám několík druhů křínů. S tou mrazuvzdorností je to tak, jak popisuje host 54.208 z 14.11.2010. Ty mrazuvzdorné mají cibulovitý tvar. Křín Powelii má podobu pórku a teprve po několika letech dosahuje tvaru podlouhlé cibule.Venku dobře... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika