Příspěvky uživatele - 46.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou odrůdu bych si měla koupit?, 3.4.2010
Asi takhle, pokud bydlím v oblasti okrajové pro pěstování broskvoní, byl bych vděčný za jakoukoli urozenou broskev. Redhaven mi přijde překonaná. Volil jsem Kanadu a sice odrůdu Harbrite, která je časově zhruba stejně k jídlu jako RH, taky... celý příspěvek >
Broskvoň - jakou?, 13.3.2010
Mám na zahradě Favoritu Morentini, musím říct,  že roste bujně jako každá jiná broskev v mládí. Když se zalévá, má 50 cm přírůstky. Tmavě zelené listy a svědčí jí mulč z trávy.  Jinak například liší se od Redhavenu v typu květu,... celý příspěvek >
Broskvoň - jakou?, 13.3.2010
Tak to vyzkoušejte, kupte si dvě meruňky, jednu na meruňkovém semenáči a druhou na podnoži San Julien. Uvidíte jak se budou chovat. nedoporučuji na podnoži Wagenheimova, často klejotok v srůstu. Né že by to nesrůstalo, ale viděl jsem na tom... celý příspěvek >
Bohemia Gold - jak ostříhat, 13.3.2010
Třeba bude stačit pouze výhony vyvázat do šikmé nebo vodorovné polohy. JK
Bohemia Gold - jak ostříhat, 13.3.2010
Dobrý den, pošlete sem fotku celého stromku a uvidíme. Takhle na slepo radit je trochu divné. Juraj Kafka
Jabloň Kordona, 13.3.2010
dobrý den pošlete mi sem prosím foto celého stromku a detail větví jako je zde již umístěno. Díky Jura Kafka
Anatomie slepice, 26.2.2010
Ptáci mají společný vývod trávicí soustavy a pohlavní zvaný odborně kloaka. Juraj Kafka
Slepice si vyzobávají peří, 20.2.2010
pokud se chovají slepice 20 kusů na 5metrech čtverečních bláta, neni se čemu divit. Slepice se nudí, výběh je unaven, a takse začnou napadat, zejména ze zvědavosti. Kuřata kteří se postupně opeřují jsou na to nejvíce háklivá a jakmile si zobnou do... celý příspěvek >
Moruše - hledám jakékoliv informace, 28.11.2009
Ti prodejci Vám nabízeli zcela správně moruši bílou Morus alba. To že má černé plody neznamená, že je to nutně Morus nigra. Morus alba M. bílá totiž varíruje od bílých plodů přes narůžovělé až tmavo červenočerným. A neznám M. černou která by byla... celý příspěvek >
Saturn, 28.11.2009
No zkrátka, že se scvrkávají a zůstane tam více toho nahořklého osemení. Juraj Kafka
Kdy přesadit broskvoň, 28.11.2009
Zhusta se dělají broskvoně na broskvoňových podnožích ať už je to BV nebo Montclar.  Máte někdo zkušenost se slivoňovými podnožemi nebo kříženci slivoní? Tam by přece mohly broskvoně kořenit i na podzim koupené, ne? Juraj Kafka
Odrůdy meruněk, 28.11.2009
a co takhle Goldrich?
Pěstování starých odrůd jabloní na nízkých tvarech, 28.11.2009
Vidím, že diskutující znají buď jen podnože M9 a nebo pak semenáče. Co takhle zkusit ty odrůdy dát na podnož M26 nebo M7, MM106 či silnější MM111? Posledně jmenovaná navíc netrpí krčkovou spálou. Jsou to podnože středně... celý příspěvek >
Slepice nenesou vajíčka, 16.11.2009
pelichají, to obvykle nesnáší.
Vejce mizí, 16.11.2009
dvouleté slepice už taky nést nemusí i když to není pravidlo, Za tři mšsíce nenesení a nepelichání ani žádné jiné příčině bych je prostě zabil a pořídil po důkladném vyčištění nové mladé.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika