|
Příspěvky uživatele - 46.80
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 1.3.2009 To co popisuji, popisuji z vlastní degustace. Plodů jsem viděl několik od každé odrůdy. To že vadne Luna jsem si mohl ověřit skladováním společně s jinými jablky v garáži. Sirius jsem hodnotil u pěstitele v Spáleném Poříčí (400mnm). Podle mě je... celý příspěvek > | | odrůda Signe Tillisch, 1.3.2009 dle příspěvku fotobanky odrůd, bych ještě typnul, že to je Harbertova reneta, je to na té tabuli pravo dole druhé od spoda. To pravé jablko odpovídá barevně nejčastěji se vyskytujících plodů. Jablka se sklízejí krátce po řechtáči soudkovém, tedy... celý příspěvek > | |
| | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 28.2.2009 pro pana Vysloužila: Máte pravdu, Gala není rezistent. Což je velká škoda, protože pak by to bylo jablko století.
Juraj Kafka | | Série Top, 28.2.2009 S tou JoJo odrůdou je to tak, že docela dobře drží plody na větvích, neopadávají předčasně. Velikost plodů je dána zatížením. Pokud se nechají na stromě déle než je jejich deklarovaná zralost tedy 15. září, můžete si pochutnat na zlatavé dužnině... celý příspěvek > | | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 28.2.2009 zdravím Radouše, Sirius, Opál, Luna, Orion, Heliodor jsou vzhledově velice podobné odrůdy.
Orion má v sobě Otavu místo Topazu. Díky ní má vyskou šťavnatost, navinule sladký. Má také nejbarevnější slupku.
Heliodor je mírně žebernatější. Sladce... celý příspěvek > | | Nashi, Hosui, Kumoi, 22.2.2009 Nezapomínejte, že asijské hrušně netrpí rzí hrušňovou.
Rozeznávám nerzivé a rzivé. Ty rzivé jsou zpravidla chuťově výraznější. (Rumová příchu).
Naroubovanou mám rzivou rumovku Chojuro.Zatím čekám na plody. Chce to víc plodů, nežli na... celý příspěvek > | |
|
|
|
|