Příspěvky uživatele - 46.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Společný chov slepic a kachen, 28.9.2009
Zajisté, oddělený chov je hygieničtější. Kachny většinu vody rozstříkají tak, že vzniká bláto. Navíc kachny jsou mnohem odolnější tvrdší zvířata na různé nemoce, oproti hrabavé drůbeži. Proto je lépe držet každé zvlášť.Hrabavá drůbež potřebuje... celý příspěvek >
Zkušenosti s odrůdami Grace Star, Sweet Early?, 6.9.2009
Jedná se o odrůdy samosprašné Sveet Early je 12 dní před Burlatem Grace Staar cca týden po Burlatu. Nepotřebujete tedy jinou odrůdu jako opylovače. Zkuste se zeptat v západočeské metropoli.
Jaká podnož na Rubinolu, 6.9.2009
Dobrý den, Já Rubinole zatím nevytýkám nic, mám ji v 500 m n. m.  Podnož je mi neznámá, stromek má zatím třetí úrodu, letos je to jedno z mála stromů u mě, kde neřádil květopas. Možná jsou plody drobnější, ale chuťově i konzistencí mě... celý příspěvek >
Zkušenosti s odrůdami Grace Star, Sweet Early?, 7.8.2009
Tyto dvě odrůdy jsou zbrusu čerstvé novinky v ČR.Pocházejí z Itálie. Zkušenosti s nimi bude mít málokdo. Swet Early je zráním na úrovni Burlatu, takže by červivět neměla. Juraj Kafka
Kdo krade vejce, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, ty podkladky jistě odnáší kuna, myslejíc, že je to vajíčko. je to načichlé vejci, tak to bere. Já jich takhle našel pár už několikrát volně po zahradě. JInak kuny dovedou lecos. A po krvi i masu jdou i v zimě. Už jsem takhle přišel... celý příspěvek >
Pšíkání u hus a slepic, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, to muže být rýma. Poradte se s veterinářem. Bude to možná vyžadovat 5 dní antibiotika.Ale je třeba zvíře zanést k veterinářovi a poradit se.
Slepice - kolik potřebují místa, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, předpokládám, že jim poskytnete kurník a výběh ven. V kurníku počítejte na jeden metr čtvereční podlahy max 2 slepice. Ted záleží zda hodláte v kurníku slepice také krmit nebo venku. čili i na toto je třeba nějaké místo, dále na hnízda a... celý příspěvek >
Jedná se o denivku?, 23.5.2009
Pokud si opravdu pozorně prohlédnete stavbu květu, je to rostlina blízká kosatcům. Nikoli denivkám. Juraj Kafka
Jaká odruda na vysočinu pro nadmořskou výšku 613, 23.5.2009
Dobrý den, pořídil jsem si do nadm. v. 505 m z čiste praktických důvodů odrůdu Favorita Morentini (spolehlivě dozraje), a Harbrite (odolná ve dřevě proti klejotoku). Stromky byly zakoupeny v květníku. Nyní je mám rok. Jsou krásné, samý list. Letošní... celý příspěvek >
Stagnace Kamčatské borůvky, 17.5.2009
Další zprávou je že MT začal stagnovat. Plody už nepřibírají na velikosti, větve další nepřirůstají. Asi je to tím, že jsem ho nechal v trávě. Jinak Duet, Čelabinka, Sinoglaska, Atut a Woločebnica jsou jako kožich.Ty mám ale normálně na... celý příspěvek >
Sloupovité jabloně, 17.5.2009
Zdravím, Doporučuji přeroubovat na jinou podnož. MM 106 trpí krčkovou spálou. Pokud chcete odrůdu zachovat, klidně vroubujte z nouze i do koruny normální jabloně. Lepší podnoží bude MM 111 případně M7, ale ta zase má sklony k bradavčitosti... celý příspěvek >
Pochlubte se svými výsledky roubování, 9.5.2009
pak mám ještě jeden případ kopulace s kdouloní na hlohu, a rostlo to pěkně dokonce by bývaly byly květy, ale vylomilo se to. když jsem to prohlížel nebylo to dostatečně srostlé. Nechal jsem to ovšem nezkrácené a to zřejmě tomu vylomení jen... celý příspěvek >
Pochlubte se svými výsledky roubování, 7.5.2009 Obsahuje fotku
Další pokus a už jsem o tom psal v jiné rubrice byl mišpule na jeřábu obecném kopulací. Srůst pěkný, ale slabší růst naroubované části. Je to staré asi 4 roky. 2. celkový pohled 3. mišpule na hlohu roubovaná za kůru (jizvy na... celý příspěvek >
Pochlubte se svými výsledky roubování, 7.5.2009 Obsahuje fotku
Tak trochu zbaběle se chlubím jen jádrovinami. Na peckoviny jsem si ještě netroufl a nebyl ani letos nějak čas.) Na 1. snímku asi 6tiletý srůst jabloní roubovaných za kůru.  Rouby byly s dvouletého plodného dřeva a první co bylo tak... celý příspěvek >
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 2.5.2009
Přikládám osobní degustační vložku několika odrůd. Plody byly skladovány v chladícím boxu. Stupňuji chuti sestupně: sladká, navinule sladká, sladce navinulá, kyselá, méně výrazná. Opál - žluté jablíčko menší až střední velikosti. Posud pevné,... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika