|
Náhrada za Idared, 21.4.2011 Mužete tu někdo porovnat Gloster s těma všema možnýma odrůdama co tu zmiňujete? |
 |
To nejlepší, 12.4.2011 Dobrý den, kterou stolní odrůdu považujete za nejodolnější proti mrazu a nemocem a zároveň nejranější z modré a ze žluté, semenné a bezsemenné? Tedy které čtyři jsou pro mé požadavky nejbezproblémovější a tudíž nejlepší? |
 |
|
 |
Problémy s Goji, 8.4.2011 Ten váš odborník je buď hlupák nebo podvodník. Žádná jedovatá verze Goji neexistuje. Tento omyl kdysi vznikl v Německu a někteří čeští rádoby odborníci ho nezodpovědně přebrali. Je jen pozdní a ranná odrůda. Ta pozdní u nás kvete na konci srpna... celý příspěvek > |
 |
Problémy s Goji, 8.4.2011 Přesazoval jsem keřík v polovině března a nic se mu nestalo. Normálně začal pučet a už je zelený. Část kořenů těch hlubokých byla odtrhnuta při vykopávání. |
 |
Ženšen, 29.3.2011 Díky za tip! |
 |
Asimina a jej chuť, 25.3.2011 Asimini chutnají všechny stejně, rozdíl je minimální. Rozhodně menší než mezi odrůdama jablek. |
 |
Jahodník Grandian F1, 18.2.2011 Jak se ten Grandian chová? Má opravdu velké a dobré plody po celé léto? Zní to jako pohádka. |
 |
Ženšen, 26.1.2011 Máte na svých stránkách chybu, žádný ženšen pětilistý neexistuje. Je to Jiaogulan a nemá se ženšenem nic společného. To jen nějaký vekslák chtěl zvýšit prodej svého zboží a tak ho označil jménem, které přísluší mnohem vzácnější rostlině Panax... celý příspěvek > |
 |
Venkovní banánovník - musa basjoo - pěstování i doma?, 20.1.2011 5 metrů? hahaha Asi bydlí pod širákem :-) |
 |
Kiwi - zakoreňovanie odrezkov, 15.8.2010 Dal jsem je do sklepa kde se netopí a přežili všechny, taky jsem je zakořeňoval v tomto období minulý rok, teď už jsou venku v hlíně a mají 40cm. |
 |
|
 |
Lilek - padání květů, 23.6.2010 Já mám lilky venku a vše je OK. Možná prudké změny teplot při tom větrání? |
 |