|
Příspěvky uživatele - 9.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nolina, 6.5.2012 Chci se zeptat, když mám v květináči 3 malé cibule nolin, můžu je rozsadit?Nebo, jak mi bylo řečeno nerozsazovat ony srostou v jednu. Díki. |  | Jak naložit nutrii na uzení?, 16.1.2012 No vepřové nakládám na 3až 4 týdny, když jsem udil kuřata tak jsem je jen nasolil nebo posipal grilovacím kořením, nechal dva dny v lednici uležet.Před uzením jsem do vnitř šoupl čtvrtku másla, zátáhl krky aby nevykapala štáva a šup s něma do udírny!... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naložit nutrii na uzení?, 15.1.2012 Chtěl bych požádat o radu jak naložit nutrii na uzení, vždy jsem nakládal jen vepřové maso, ale nutii ještě ne, takž nemám ani tušení jak má byt třeba dlouho v láku! Díky za každou radu Radek |  | Stiga Turbo 53 S BW Plus, Honda - zkušenosti, 23.4.2011 Zdravím, mohl bych taky doporučit tuto sekačku, minulý týden koupena teď o víkendu otestovaná. Silný motor, výborně zbírá trávu a koš je pěkně napěchovanej, rychlost pojezdu tak akorád, mulčování jsem ještě pořádně neotestoval. Určitě jsou lepší... celý příspěvek > |  | Má některá okrasná rostlina shodné listy s bazalkou?, 17.4.2011 Prosím o radu zda některá okrasná rostlina má shodné listy s bazalkou.V únoru jsme vysadili semena pelargonií, petunií a surfinií, různé druhy.Muškáty poznáme bezpečně, snad i surfinie, ovšem největší úrodu zřejmě sklidíme,, bazalky",máme... celý příspěvek > |  | Travní sekačka MTD PRO SPB 53 HW, 30.3.2011 Tak jsem tedy našel alternativu za sekačku MTD, je to sekačka Stiga Turbo 53 S BW Plus Honda, zhruba stejná parametrová i cenová kategorie, akorád neznám tuto značku ani jeji kvalitu. Muže někdo poradit, děkuji. |  | Travní sekačka MTD PRO SPB 53 HW, 29.3.2011 Dobrý den, děkuji za váše rozsáhlé poznatky ze sekačkou MTD, už jsem byl na jisto rozhodnut pro tuto sekačku s ohledem na jeji výkon a velká kola, radeji se tedy ještě porozhlídnu po jiném stroji. |  | Travní sekačka MTD PRO SPB 53 HW, 28.3.2011 Nemá tady nikdo zkušenost s tímto strojem, mě se zdá být dobrá za tu cenu, i parametry dobré: - Záběr (cm): 53
- Motor: B&S 800 Series RS, 175 cm3, nebo Kawasaki FJ 180 V, 180ccm
- Objem koše (l): 80
- Nastavení výšky: centrální, 20-90 mm
-... celý příspěvek > |  | Křovinořez Hitachi, 28.3.2011 Kup si raději značku Stihl, husqvarna, honda, tam chybu neuděláš. |  | Travní sekačka MTD PRO SPB 53 HW, 26.3.2011  Jaký máte názor na tuto sekačku? |  |
|  | Poradte prosim levny krovinorez, 30.6.2010 V této cenové relaci doporučuji na lehké běhání i místy horší terén a trávu FS 40 od Stihlu. Měl jsem ho a dal jsem ho kolegyni v práci. Je to dobrý a lehký stroj, když si tam dáte lepší strunu udělá super službu a je to držák! O.R. Olomouc |  | Prosím o radu při výběru křovinořezu na horskou louku, 27.6.2010 V tomto případě nemohu než poděkovat a říct, že si k HQ nabídkám přidám i Dolmar. Půjdu s cenou okolo 13.000,-Kč. Jsem jednoznačně vyléčen tím ušetřit, tam kde to snad ani nejde. Prostě nový stroj mohu maximálně někde na internetu koupit v... celý příspěvek > |  | Prosím o radu při výběru křovinořezu na horskou louku, 27.6.2010 Dolmar MS 340 se mě podle popisu hodně líbí, je hospodárná jak píšou a je na 1,6kW, což je dost slušné. V práci s Makitou dělám, ale jak jsou na tom jejich benzínové motory? jinak jako značka je to dost velké jméno, otázkou zůstává jak je na tom... celý příspěvek > |  | Prosím o radu při výběru křovinořezu na horskou louku, 27.6.2010 Zdravím Vás, prosím o radu jaký vybrat typ a značku na naší louku na horách, kde postupně budujem chalupu a kde louku sekám až 5xkrát do roka, v rozloze cca 1500m2. Terén je náročnější místy a tráva zatraceně hustá a odolná, občas nějaký ten... celý příspěvek > |  | Rostlina, 13.5.2010  Dobrý den, nevíte někdo, jak se jmenuje rostlina, co se mi objevila v rybníčku? Děkuji Pavel |  |
 |
|
|
|