|
Příspěvky uživatele - 246.115
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mravenci v jahodach, 16.5.2010 No plůdky už místy jsou... nepřiotrávíme se? slunečné počasí asi hned tak nebude...
Zdravím z deštivého a větrného Slovácka.P. | | Mravenci v jahodach, 15.5.2010 Mám stejný problém. Mravenci obalí hlínou celé srdíčko a část stonku... pleju, okopávám... a nakonec mi to zničí mravenci? Zkoušela jsem na radu prášek do peřiva a hřebíček, nepomohlo to. Ví někdo jak na ně, prosím? | |
| | Lze ještě sadit brambory?, 14.5.2010 Díky za rady. snad mi to počasí dovolí. Včera jsem sadila rajčata a pár paprik, stihla jsem to tak tak než se spustil liják. Výhled je nic moc, ale každopádně to zkusím ned, jak to půjde.
Petra | | Lze ještě sadit brambory?, 12.5.2010 Manžel na pozdim v zápalu boje zryl zbytečně velký kus zahrady, půda teď leží ladem, jen průběžně odstraňuju plevel, který leze. Myslíte, že ještě můžu nasadit brambory? Popř. poradíte mi, co by se teď ještě dalšího dalo zasít, zasadit? nejsme... celý příspěvek > | | Jak na angrešt?, 11.5.2010 děkuju za všechny rady!
Petra | | Jak na angrešt?, 10.5.2010 Děkuji, na odkaz se podívám. S výsadbou počkám teda až do podzimu. | | Je už vhodná doba na verikulaci?, 6.5.2010 tak zítra někam vyrazím a zjistím cenu.Trochu jste mi dodat optimismu. | | Je už vhodná doba na verikulaci?, 5.5.2010 Zdravím a děkuji, už se začínám smiřovat s tím, že trávník nebude. Co popisujete by pro mě zkrátka bylo hrozně nákladné - herbicid, vertikutátor, kvalitní travní semeno, válec, aerifikace... mám 350m. Minulý rok jsem zkoušela provzdušňovat vidlema,... celý příspěvek > | | Je už vhodná doba na verikulaci?, 30.4.2010 tak jsem taky vyhrabávala, úplně stejné pocity, jako píše paní nade mnou. A jinak - trávník se bohužel nevzpamatoval, zůstala ošklivá vyschlá kola, takže nevím - má cenu ta vertikutace, pískování a dosetí? Navíc samá pampeliška, jsem zoufalá.
P. | | Výsev letniček, 11.4.2010 skleník bohužel nemám... nicméně pustím ¨zkusím se do toho pustit.
Děkuji za rady. | |
| | Výsev letniček, 5.4.2010 Dobrý den,
je lépe koupit na trhu rostlinky nebo ještě stihnu výsev z "pytlíku?" A poradíte, jaké druhy? | | Hortenzie, 5.4.2010 v předzahrádce bohužel ne... je tam jen tráva, nějaká koniklec...
Tak asi tu hortenzii dám na zahradu, třeba k pergole.
Děkuji
P. | | Hortenzie, 4.4.2010 Dobrý den,
dostala jsem rozkvetlou hortenzii - do země zasadit po odkvětu, že? A opravdu nesnese plné slunce? Nemá někdo jinou zkušenost? Chtěla bych ji do předzahrádky - jižní strana.
Děkuji
Petra | | Přeměna země kolem jezírka na letničkový záhon, 28.3.2010 Zdravím,
na dvorku jsme minulý rok zlikvidovali jezírko -péči o lekníny zkrátka nezvládám - kolem dokola rostlo kde co, co má rádo blízkost vody, ale taky moře konvalinek(ty zachovám). Ráda bych tam letos vysadila letničky. Půdu jsem přeryla a... celý příspěvek > | | Je už vhodná doba na verikulaci?, 21.3.2010 věřím, že vás to možná pobavilo, ale já jsem vyrostla ve městě na paneláku a o dům se zahradou se starám druhým rokem.
P. | |
|
|
|
|