|
Příspěvky uživatele - 108.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vřetenová sekačka - sběr trávy, 11.9.2012 Trávu do koše sbírám pouze když ji potřebuji na mulčování na záhony, nebo když je tráva přerostlá (po návratu z dovolené). jinak jenom bez koše. Když sečete 2-3x týdně, tak berete cca.1 cm a ten krásně propadne a rozloží se. Mech nikde na zahradě... celý příspěvek > |  | Černí broučci na rukole, 2.9.2012 Nebudou to dřepčíci? Napadají hlavně košťáloviny, ale mě sežrali i řeřichu. Po stříknutí mospilanem byl klid. |  |
|  | Wuxal Calcium - zálivkou?, 11.8.2012 Může se Wuxal Calcium aplikovat také zálivkou, nebo jenom postřikem. Potřebuji ošetřit papriky proti suché hnilobě, wuxalem jsem stříkal před cca.3 týdny, příznaky pořád jsou, ale papriky již sklízím a nechci stříkat na plody.
Jestli je to možné... celý příspěvek > |  | Likvidace krtků, hryzců aj, 23.6.2012 Na hryzce, rejsky a ostatní myši mě dobře funguje kost od pečeného vepřového kolena.
Tu jsem neprozřetelně nabídnul před rokem polotoulavé hladové kočce, která na mě mňoukala ze střechy sousedovic kůlny. No a po podzimním následku "... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu na pergolu?, 9.6.2012 Dobrý večer,
žádám odborníky o pomoc.
Mám terasu s pergolou (délka 5 m, jižní strana, plné slunce do 5 odp.,okr. Kladno) a chtěl bych jí mít porostlou vínem - jak z důvodu zastínění, tak i ke konzumaci (radši stolní odr.)
Moc dalších... celý příspěvek > |  | Hecht 514 nebo Brill RazorCut 38, 4.6.2012 Brillku jsem si pořídil na jaře a prozatím úplná spokojenost. Přešel jsem na ní z " klasické vřetenovky" Wolf Garden a je to o několik levelů lepší. Hlavně co mě uchvátilo je její "hlučnost", jelikož jsem byl zvyklý na cvakot staré vřetenovky,... celý příspěvek > |  | Broušení vřetenové sekačky Brill, 4.6.2012 Když jsem si ji na jaře kupoval, tak na můj dotaz, jak je to s broušením vřetene mi bylo řečeno, že se toto vřeteno brousí " na kulato" a jelikož je to atypické, tak se to řeší výměnou vřetene (dáte svoje ojeté a dostanete nové). Jak je to s cenou a... celý příspěvek > |  | Stromky - ochrana proti sekačce, 19.5.2012 Nevím jak u bubnové sekačky. ale podobný problém jsem měl. při dočištování se strunovkou, hlavně u nově uasazených stromků. Na spodek kmínků jsem nasadik zbytky plastových vtrubek, která jsem vertikálně rozříznul, aby neomezovaly kmen, a osvědčilo se... celý příspěvek > |  | Lovecký a Turistický salám, 26.1.2012 Musí se také přidávat nějaká startovací kultura? Nebo stačí jenom maso a koření? Dík Brrouk |  | Z čeho (co lze "nasbírat" v přírodě) udělat živý plot?, 23.12.2011 Není to sice stálezelené, ale co zkusit "kroucenou" vrbu? Sehnat někde "odpad" po prořezání, dle mé zkušenosti koření perfektně a roste bujně a hustě. Akorát udržet ji potom v rozumných mezích bude boj! |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 2.12.2011 Mám otázku, když je potreba vyměnit lák na již naloženém mase, jak má býl "silný", aby maso nebylo přesolené? Dík Brrouk |  | Jak pěstovat Kumoi?, 30.9.2011  Vloni 13.10.2010 jsem psala příspěvek o odrůdě Kumoi. Tehdy byl 1 plod výborné chuti. Letos obsypaný stromek 1,3 m vysoký.
Vzdálenost od ostatních stromů je 1,5m. Mohu srovnat s plody nashi z obchodu i s hruškami českými. Chuťově lepší než z... celý příspěvek > |  | Přísavník a loubinec, 19.9.2011 Pardon, omlouvám se, obě máme ten pěticípý!! Ale sousedka jasně zářivě červený a já spíše vínový.Děkuji. |  | Přísavník a loubinec, 19.9.2011 Pane Stanislawe, můžete mi, prosím, poradit, který druh psího vína (loubinec, trojcípý) je ten, který je na podzim jasně zářivě červený? Mám trojcípý a moje sousedka také, ale ten její je na podzim nádherně zářivě červený a ten můj spíš tmavě vínový,... celý příspěvek > |  | Fazole, 9.9.2011 Dobrý den, manželka dnes koupila na trhu fazole, odrůdu bohužel nevím, mají velká -asi 3cm semena(v Řecku je v tavernách nabízejí jako Giant Beans). Prý se mohou zasadit, ale až za 2 roky. Kdyby se vysadili příští rok, tak prý zplaní. Nemá s tím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|