|
Jak pěstovat ozimou cibuli?, 9.10.2007 Kdo máte zkušenosti a poradíte mi, jak správně pěstovat ozimou cibuli ze sazečky? Kdy je nejlépe ji vysazovat a jak hluboko? Již 2x jsem se o její vypěstování pokoušel, pokaždé ale větší část vysazených cibulek přes zimu vymrzla. |
 |
Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 25.9.2007 Mám rovněž Sachs-Dolmar 100 z r. 1987, nejde již vůbec nastartovat, protože nedává jiskru. Závada se postupně léty zhoršovala až k dnešnímu stavu. Lze sehnat zapalování, a za jakou cenu?... celý příspěvek > |
 |
|
 |
rajčata papriky, 16.7.2007 Pěstuji papriky v novém skleníku. Zpočátku nasazovaly bez problémů plody, teď je po odkvětu shazují. V původním skleníku se to nestávalo. Poradí někdo? |
 |
ředkvičky, 25.6.2007 Již druhý rok nám ředkvičky vždy vyženou první dva mateční listy a pak už nerostou, pouze nať sežloutne a v zemi se udělají malinké dřevnaté bulvičky. Co s tím? |
 |
Kdy a jak stříhat?, 11.6.2007 Na jaře jsem zasadil několik stromků a od té doby samozřejmě vyrostlo mnoho nových výhonů . Jsem úplný začátečník a nevím co a jak stříhat. Jedná se o broskvoně , meruňku, třešně, višně a slivoň.Potřeboval bych vědět alespoň rámcově, kdy se... celý příspěvek > |
 |
Bílá vata na jabloních. Co to je?, 22.5.2007 A čím se dá takto napadený strom ošetřit ? |
 |
Bílá vata na jabloních. Co to je?, 16.5.2007 Na starších jabloních se na kmeni i vetvích začalo objevovat něco jako chuchvalce bílé lepkavé vaty. Nevím jestli je to nějaká plíseň nebo dílo nějakého škudce? Roman Tábor |
 |
Hosta, 1.5.2007 Prosím o radu s umístěním hosty, množením, nároky na světlo, půdu, zda se dá pěstovat v nádobách....
Děkuji
Peťa, Tábor |
 |
Myrobalán, 18.4.2007 Já znám jako špendlík PRUNUS INSITITIA L. - slivoň obecnou
Je možné ji namnožit z pecky nebo raději odkopkem? Jak poznám napadení Šárkou? Děkuji Roman Tábor |
 |
Opál, 14.4.2007 Chtěl bych znát něco o slivoni Opál.Děkuji |
 |
|
 |
meruňka Bergerot, 14.4.2007 Koupil jsem dnes tuto odrudu (jinou neměli) a zasadil v 390m.n.v. Chtěl bych vědět jestli je pro to vhodná a ostatní vlastnosti této odrudy.Děkuji. |
 |
Hledám afrodisiakum, 10.4.2007 Mají nějaké dostupné rostliny afrodisikální účinky? |
 |
Kde sehnat Sakuru, 10.4.2007 Dejte mi nějaký typ, kde sehnat Sakuru Kiku-shidare . Je teď ještě vhodná doba pro výsadbu?Předem Děkuji. Roman Tábor |
 |
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 20.3.2007 Prosím o radu jak uchovat co nejdéle úrodu zeleniny(mrkev, petržel, celer).
abych jí nemusel zamrazit. |
 |
Jak nejlépe uskladnit brambory?, 20.3.2007 Jak připravit a uskladnit brambory, aby nám co nejdéle vydržely? Jaké odrudy jsou k uskladnění nejvhodnější? |
 |