|
Čerpadlo na vydatné zalévání trávníku, 6.4.2020 Dobrý den. Potřeboval bych poradit s výběrem čerpadla pro zalévání trávníku. Vodu chci čerpat z podzemní nádrže o hloubce 2,5 m kam mám svedené okapy.Jelikož jsem měl doma kalové ponorné čerpadlo tak jsem zkoušel zalévat s ním ale nejsem spokojený. S... celý příspěvek > |
 |
Rozchod kol při orání s vari, 29.10.2011 Prosím poraďte jaký má být, nebo jaký používáte rozchod kol při orání s oboustranným pluhem Vari. |
 |
|
 |
Srovnání výkonu benzinové a el. pily, 10.10.2011 Dík za odpovědi. |
 |
Srovnání výkonu benzinové a el. pily, 10.10.2011 zajímámě to srovnání, benzinová má 1,6 Kw a elektr. příkon 1,7Kw. Bude ta el. v řezu pomalejší? |
 |
Srovnání výkonu benzinové a el. pily, 10.10.2011 Já nechci řešit výhody a nevýhody, tu benzinku mám a uvažuji o té elektrické na řezání okolo baráku a chtěl bych si občas nařezat nějaké to prkno a tak by mě zajímalo to porovnání výkonu, protože ta benzinka na to je je dost pomalá. Samozřejmě chci... celý příspěvek > |
 |
Srovnání výkonu benzinové a el. pily, 9.10.2011 Zdravím, umí někdo porovnat výkon těchto dvou pil? Zajímalo by mě, která pila rychleji přeřízne např. trám 25x25 cm v délce 2m podélně.
Bohužel mi nejde vložit funkční odkaz tak jen :
Husqvarna H 317 elektrická
Dolmar PS 350 C |
 |
Jakou kvalitu palubek na zahradu, 24.11.2010 Poraďte mi prosím, jakou kvalitu palubek ze SECA Borohrádek si mám vybrat. Je to na zahradní boudu na nářadí a dřevo, kterou budu mít hned za domem stále na očích. Cenový rozdíl je v kvalitativních kategoriích A, B, C dos velký A 192, B 174, C 120... celý příspěvek > |
 |
Maže dvoutakt při brždění motorem?, 24.10.2010 Zajímalo by mě, jestli je motor Jikov na Vari mazaný v případě, že jedu s dvoukolákem pod delší kopec a jelikož se mi nechce nechat celou dobu,,cvakat" západky v kolech, tak je mám nastavené na stálý záběr. Ale motor při staženém plynu je... celý příspěvek > |
 |
Hrobkovací radlice, 15.10.2010 Mohl byste prosím, blíže popsat ten váš sázeč nebo vložit nějaké fotografie. Děkuji |
 |
Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010 Může docházet k většímu opotřebení motoru v případě, že pokud neřežu s pilou např.3 měsíce a po předchozím řezání jsem zbylý benzin vylil (do jiného spotřebiče) a namíchám tudíž novou směs ale přesto motor po nastartování chvíli běží na zestárlou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Přidáváte do oleje Metaltec 1, 6.10.2010 Má opodstatnění přidávat do oleje pro křoviňáky, pilky nebo Vari přísadu Metaltec? Nejsou to vyhozené peníze, v případě, že se používá správný olej ve správném poměru. |
 |
Elektrická versus benzinová pila, 24.9.2010 Je pravda, že Stihl 181 i 211 mají řetěz 1,1? Je tenhle užší řetěz dřív na odpis? Jinak bych tu 181 zařadil do uššího výběru ale takhle mi tam zůstává už jen Dolmar PS 350 a HQ 240 a na ty se podívám někde v obchodě abych nevybíral jen z... celý příspěvek > |
 |
Elektrická versus benzinová pila, 23.9.2010 Ještě přidám do užšího výběru Jonsered 2238 za cca 5600. |
 |
Elektrická versus benzinová pila, 23.9.2010 Dík za dostatečné objasnění řetězů. Stále váhám nad Dolmar ps 350 a HQ 236 ta Dolmarka je o něco přes 2000 dražší což není zas tak zanedbatelné a na to moje,,domácí řezání" je asi zbytečně drahá. |
 |
Elektrická versus benzinová pila, 23.9.2010 Může mi ještě někdo vysvětlit co znamená rozměr řetězu 0,325 (u HQ240) u většiny ostatních pil je rozměr 3/8" (9,52mm) což chápu jako nějakou rozteč v palcích ale 0,325? Je to snad taky zlomek palcové míry= 8,25 mm. A jaké to má výhody a... celý příspěvek > |
 |