|
živý plot z japonského topolu, 15.7.2008 Nevíte prosím někdo, zda je možné vysadit jap.topol cca 20 cm od sebe a po dosažení výšky 2 metrů ho v této výšce uříznout a za pár let mít živou palisádu? Díky za informace. |
 |
renovace trávníku, 15.7.2008 Děkuji za reakci, ale stále nevím, jestli musím plevel a trávu odstranit, ať chemicky nebo mechanicky, nebo ho můžu zaorat. Jde mi o to, jestli se tím ten plevel zlikviduje, nebo tam vyroste znovu. Stačí stručná odpověď. Díky |
 |
|
 |
renovace trávníku, 14.7.2008 Může mi prosím někdo poradit, jestli je nutné starou trávu a plevel zničit chemicky, nebo stačí trávu posekat, strniště zaorat, srovnat a zasít novou trávu. Děkuji za rady. Pepa |
 |
křovinořez Al-ko FRS 4125, 16.6.2008 Dobrý den, s tímto strojem jsem spokojený ale bohužel jsem ztratil pružinu k odvíjení struny. Kde bych li sehnal. Děkuji za informaci.Čermák |
 |
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 10.6.2008 Prosím o radu kde se dá koupit náhradní memrána do vibračního čerpadla? děkuji |
 |
Pěstování orchideí, 14.9.2007 http://sweb.cz/Vitin.Mikus/Kultivace.htm zkuste například tutu stránku. Ale všeobecně bych řekla, že se o květinu moc staráte. Stačí jednou za týden květináč ponořit do vody, dále už nezalévat. Hodně úspěchů. |
 |
vysavač/foukač listí, 6.9.2007 Používám drtič HBV 30 od Homelite a pokud nejsou listy moc mokré, tak nasává dobře. Vlašák mě to nenasává a větvičky to rozemele. Turbína je plastová pokud by byla kovová, tak by pří nárazu kamene mohl odejít motor. Jedině že by tam byla ochrana, o... celý příspěvek > |
 |
zahradní drtič, 6.9.2007 Nový hráč na trhu Scheppach made in Germany. Žádný šnek, ale nože který mají nad sebou trubku asi 8 cm dlouhou se závitem který dřevo podává, je to naprosto užasná záležitost. Měl jsem drtič Grizly 625, ale byl moc pomalý a neumí drtit na... celý příspěvek > |
 |
Dolmar, Stihl, Husqvarna nebo něco jiného?, 6.9.2007 Mám rok DOLMAR PS 460 a za pilu která má uložení motoru v hliníku profi uložení plus profi startování (vždy napoprvé nastartuji) dát 9000,- je přesně podle mých představ. Když jsem vybíral pilu volal jsem na různé internetové obchody, ale... celý příspěvek > |
 |
svilušky pod kůží?, 11.8.2007 Mám stejný problém, ale mě pomáhá čistý líh nebo ocet. |
 |
|
 |
Vzdálenost thůjí od hranice pozemku (plotu), 8.8.2007 Můj soused má 1,5 m od mého pozemku po celé délce společného plotu celé zahrady vysázeny lískové keře, Je těžké milovníkům zeleně vysvětlit, jak je depresivní po celé léto dívat se z oken do tmavo čevené (až skoro černé) 3 m stěny, která nepropusí do... celý příspěvek > |
 |
Motorový zahradní fukar Makita, 27.7.2007 Ta fotka je k nějakému jinému typu. Mám ho Makitu čtyřkat nesmrdí startuje dobře a má velký výkon. Do 3 měsíců má Makita udělat k němu nástavec na vysávání. |
 |
Křovinořez Marunaka, 27.7.2007 Je výbornej startuje napoprvé,má velký výkon dal jsem na něj pilový kotouč a řežu stromky 6 cm, ale pozor když pilový kotouč tak jedině Oregon má zuby jako řetězová pila jde výborně do řezu. Ten tam mají taky. Trávu sekám 100cm bez problému. |
 |
Benzínové nůžky, 13.7.2007 Mám profi Marunaku TH 23 a nemá chybu cena 10.990,- a šlape jako hodinky motor Kawasaki. Klydný a hlavně naprosto tichý chod. Stromky do 2 cm přestříhnu napoprvé tak že je rovný a přesný střih což je velmi důležité. |
 |
Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 13.7.2007 Nesouhlasím s vámi mám traktor HN 5180 Yard Man od MTD platil jsem ho 78990,- je to dvounožák a je naprosto super zbírá daleko lépe než 3nožák. Hlavně diky systému zběru prostřední nasávání u prodejce jsem koupil ještě Xintex sprej a tím jsem celé... celý příspěvek > |
 |