Příspěvky uživatele - 15.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosba o radu s výběrem vhodné zahradní sekačky, 12.4.2010
Nevím zda je to k chlubení nebo spíš na obtíž. Ano tráva už měla cca 10cm tak jsem ji posekal. Dělám to v sezonně pravidelně jednou týdně. Trávník mám pátý rok, pravidelně hnojím, mám automatickou závlavu(ted nefunguje:-)). Bohužel bez... celý příspěvek >
Traktor Hecht, 11.4.2010
Traktor mám od lonska a super, absolutně bez problémů Mám zahradu 2500m a v sezoně sekám každých 10 dní. Bohužel k němu nelze koupit žádné přislušenství, vozík, radlice na sníh atd:-(
Má zkušenost s Hechtem 945, 11.4.2010
Nevím co je na Walbru špatného. Původem je značka americké a jsou s nimi osazeny Hecht 941,945,946,950
Pokud jsou současné pily o několik technických stupnů výš jak píše pan J: S proč třeba firma Zenoah. kterou vlastní jak všichni vědí Husquarna má v nabídce stejnou pilu viz link.  A cena vývoje. Všichni vědí jak začínali po válce Japonci.... celý příspěvek >
Strunová motorová kosačka Hecht 130, 11.4.2010
Nejsou to stejné výrobky.Grizzly má jednostranně uložený klikový hřídel a Hecht obostraně uložený. A z toho promenní celkově jiná konstrukce. Navíc Grizzla má obsah 26 a Hecht 30ccm. Jinak co ce týče použitého benzinu shoduji se s pouze... celý příspěvek >
Kultivátor Hecht 760, 11.4.2010
Prodávám Hecht 760 již 3 roky a s problémem vady převodovky jsem se nesetkal a to mám i servis. Jo měl jsem tu přeraženou při dopravě ale jinak nic. A Einhellem zkušenosti nemám.
Strunová motorová kosačka Hecht 130, 11.4.2010
Spojku mají dnes všichni ale Hecht jako jeden z mála na trhu má oboustranně uloženou klikovou hřídel. Jednostraně uložená hřídel je jako byste válečku na nudle nechal madlo jen na jedné straně (taky tu pujde ale výsledek nebude stát za to)Tj prostě... celý příspěvek >
Rozdíl mezi Hecht 945 a Hecht 946. Design vrchních krytů ale hlavně Primer u Hecht 946. Tj pokud startujete studenou pilu pochopíte v čem je rozdíl. Jinak všechny vniřní díly mimo karburátoru jsou stejné. Karburátor u obou je Walbro. Co se týče... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 10.4.2010
Mám sekačku Hecht GT53SBHW s motoremB+S 650series, na sekačce je napsáno Made in Italy. ES prohlášení je napsané v Italii a podepsané nějakým Italem od firmy Marina system. Píšete tu o soudruzích a číně ale podle toho co čtu je tato sekačka Hecht z... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 10.4.2010
Řeším podobný problém a taky mám ve výběru Starjet. 17.4 je předváděcí akce na tyhle traktory v Zahradní technice v Mukařově od Říčan a protože většinou při výběru u prodejce narazím na slova není vystavený ale za 3 dny jej tady budeme mít tak tam... celý příspěvek >
Kultivátor Hecht 760, 10.4.2010
Tak nevím, asi máme s kamarádem(bydlí ode mne 10km) štestí, ale oba máme Hecht 760(na jeho doporučení jsem si jej vloni také koupil, kamarád jej má od roku 2008) a žádný problém se startováním nebo s převodovkou nemáme. Mám záhumenek 2000m... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 23.3.2010
Dobrý den, jsem asi jediný kdo tuto sekačku viděl. V provozu v ČR ji zatím nikdo nemá, takže všechny informace, které kdo napíše jsou lež. Poradím Vám počkejte si na ni Stojí to za to. Zatím tráva neroste takže Vás nic nežene. První kusy dorazí... celý příspěvek >
Provzdušňovač trávníku, 26.1.2010
Doporučuji italský Marina S390B nebo H (v ČR prodávaný jako Hecht S390H nebo B) B a H označují zkratkou výrobce motoru tedy H Honda B Briggs. Je vhodný pro tuto plochu a nebudete platit za nálepku nějaké značky, kterou tam v Italii jen nalepí a hned... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika