Příspěvky uživatele - 15.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez SRM-350ES, 3.6.2010
Kupoval jsem si jej vloni. Co mne přesvědčilo. Chtěl jsem japonský stroj, už kvůli Toyotě, která byla symbolem kvality, v té době nebyly žádné informace o problému s pedály. Druhá věc dostupný servis. Myslím vzdáleností. Došel jsem tedy do pro mne... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu - má zkušenost, 2.6.2010
Na podzim 2009 jsem byl v Shanghaji a jeli jsem se podívat na takové výletní místo čínanů (jezera, hory atd) bylo to jako předměstí ale asi 70-100km od středu města a cestou nám ukazovali továrnu a říkali, že tam vyrábí Husqvarna. Možná to patřilo... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu - má zkušenost, 2.6.2010
Já bych se u Komatsu bál, jestli to taky není nějaká převlečená čína. Třeba motorové pily G3700 nebo G5000 je uplně stejná jako Gude, Hecht atd.  U japonců by to nebylo moc překvapivé nemají to tam daleko a výroba tam je stále levná.
Křovinořez Hecht 143, 2.6.2010
To je hloupost na stroji i v návodu je uvedeno 1:50 s Castrolem. Používám to již od roku 2006 a neměl jsem s tím jediný problém. Předtím jsem měl 10 let Solo 130 a tam jen víčko na strunovou hlavu (kde se mimochodem ten jazýček, hrozně rád... celý příspěvek >
Křovinořez s motorem Echo, 1.6.2010
Připojuji se se strojem Echo SRM-220ES koupil jsem vloni Zpočátku jsem neměl důvěru k obsahu ale výsledek mne překvapil. Přesně podle toho co mi řekl prodavač. Výkonný, bez vibrací, spolehlivý. Prostě Japonci umí
Křovinořez s motorem Echo, 1.6.2010
Mam vyzinac Echo GT 220 od lonskeho leta a jsem s nim spokojený.Je velmi dobre dilensky zpracovany.
Alko 520BR nebo MTD SPK 53 HW, 31.5.2010
Mám Hecht 551 SWB sice měsíc ale absolutní spokojenost. Nad Alkem jsem také váhal, ale cenově mi vyšel lépe
Vega HW53 SP sekačka 4v1s pojezdem, 31.5.2010
Další ve výběru bylo Alko 520BRV Premium a Hecht 551SWB: nakonec jsem se kvůli ceně rozhodl pro Hecht. Rozhodně nelituji, opravdu je parádní, soused si ji taky objednal když ji viděl Jen jsem na něj čekal dva týdny nebyla skladem. Nechci to kupovat... celý příspěvek >
Vari-abg-480 - výměna oleje, 23.5.2010
To je čínská sekačka, která na stejném typu může a nemusí mít vypouštěcí šroub. Pokud není ze spoda tak si kupte sadu na vypouštění je to poměrně rozšířená pomůcka (Alko, Hecht) a vysajte to otvorem, kterým olej naléváte. Jen Vám přeji aby Vám... celý příspěvek >
Alko Silver 520 BR, 23.5.2010
Tak jak to popisujete to má pracovat. Ale rada kupujte u odborníků a ne v nákupních centrech pak nebudete mít tyto starosti
Mega 4750 LKT nebo Ibea 4727 SP?, 23.5.2010
Ložiska co jsem kdy viděl na sekačkách byla krytá, tedy zapouzdřená. Pokud se sekačka nemyje vapkou není problém a ložisko jsem vadné neviděl. Zato docela běžně vyměnuji kluzná pouzdra protože se do kolečka dostane tráva se špínou a štávou z trávy a... celý příspěvek >
Poraďte el. strunovou sekačku, kterou nespálím, 23.5.2010
Nejlepší volba je motorový vyžínač. Pokud ale trváte na strunovce, podívejte se na takovou, které má motor jako křovinořez tj na druhé straně, tak aby se neucpávali větrací otvory a měla příkon min 1000W. Dobré je zjistit zda má tepelnou ochranu tj... celý příspěvek >
To asi nevím. Nepovažuji plastová ložiska(pouzdra) za kvalitnější než kovová ložiska protože to nejsou ložiska ale kluzná pouzdra které zastaví a znehodnotí nečistota. Navíc pouzdra jsou opravdu out již pár let nebo se používají na nejlevnějších... celý příspěvek >
Ibea vysoce kvalitní stroj?!? co má kluzná ložiska(pouzdra) místo běžných kuličkových v předních kolech? Kuličková ložiska jsou u pojezdovek standard! Opravdu nevím, co je na ní tak světoborného. Pokud za ty peníze chci koupit kvalitní sekačku... celý příspěvek >
Vega HW 48sp, 22.5.2010
Vegu nebrat prodal jsem ji byla více v servisu než na zahradě
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika