|
Solo nebo echo, 20.6.2010 Každý renomovaný výrobce se chlubí, i když má pouzdra kolikrát má uloženou tyč viz např Dolmar 9x. Je to kvůli tomu, aby se snížili vibrace tyče a pokud jsou tam kluzná ložiska, tak tam je větší vůle v uložení tyče než v případě kuličkových ložisek,... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez - kvalita?, 18.6.2010 Panu Lubošovi. Nezapomněl jste že v motoru je olejová náplnˇ?Nehledě na to, že malé motory do sekaček jsou proti automobilovým spíše parodií na motor. Už jsem viděl mnoho těchto kluzných ložisek sesypaných dolů k uhlovému převodu(tyč na výměnu) Echo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solo nebo echo, 17.6.2010 Znám oba stroje. Protože mají jiný obsah a to u křovinořezů a pil znamená hodně, přirovnám to provedením a kvalitou k VW a Toyotě. |
 |
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 Z posledních třech příspěvků mám dojem, že ten co vymyslel kuličková ložiska asi moc chytrý nebyl. Kdyby byl býval používal kluzná pouzdra tak by nejen ušetřil, ale ještě zvýšil kvalitu:-)). Možná by to stálo navrhnout výrobcům automobilů |
 |
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 17.6.2010 Tak jsem koukal na diskuzi k Weibanku a ona je to taková loterie s kvalitou toho kterého kusu nebo typu. Co čekat od čínana, ale loterii za ty prachy? |
 |
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 Pomluvit značku ano, ale kde mám ty typy s kuličkovými ložisky v tyči? Mimochodem to uložení v ložiscích pomáhá snižovat přenesené vibrace do tyče. Nejsou co? Japonci holt nešetří a nechají si za to zaplatit. Podívejte se na auta |
 |
Křovinořez na max. 100m^2 co nejlevněji, 17.6.2010 Hostu 114.123 Pokud máte informace o nekvalitě křovinořezů Hecht napište je Jinak si myslím že plácáte neopodstatnělé blbosti |
 |
Křovinořez na max. 100m^2 co nejlevněji, 17.6.2010 Podle čeho usuzujete, že Hecht 127 nemá antivibrační systém? To byste poznal, kdyby tam nebyl a navíc na to jsou normy a ty nesmí překročit určitý limit vibrací a dneska nelze dát do prodeje křovinořez bez antibibračního systému. Máte na Hecht 127... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 Opravuji a prodávám křovinořezy už 15 let a pohonnou tyč v ložiscích jsem ani u Dolmaru, Sola, Husqvarny, Stihlu neviděl. Echo jsem v servisu zatím neměl. Samotného by mne zajímalo, které typy by to měli mít |
 |
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 Solo znám, protože jsem jej prodával a také nevím o tom, že ty tyč byla uložena na kuličkových ložiscích jako ECHO. Můžete konkrétně napsat model nejlépe podobného obsahu cca 35ccm, který má celou pohonnou tyč uloženou jako ECHO? |
 |
|
 |
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 Jaký mají obsah tyto křovinořezy? |
 |
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 17.6.2010 Hecht souhlasí |
 |
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010 A má Solo, Stihl a Dolmar pohonnou tyč na ložiskách jako Echo nebo na plastových pouzdrech, když už chcete chcete něco hodnotit a nic o tom nevíte? |
 |
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 16.6.2010 Prodávám Hecht143 a nevím odkud vychází názor pana M ale vratky nemáme žádné, reklamace minimum. Prodával jsem Solo a úroveň reklamací je podobná jako u Hecht 143. Piše že doporučuje ABG ale vždyt je to podobná kvalita jako Hecht i HBC45SB tak mám... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht 143, 10.6.2010 Informace přímo od Castrolu. A vy si myslíte že si Stihl koupil rafinerii kvůli jednomu typů oleje :-)) Vždyt jsou to obě původně německé kvalitní značky |
 |