Příspěvky uživatele - 15.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo nebo echo, 20.6.2010
Každý renomovaný výrobce se chlubí, i když má pouzdra kolikrát má uloženou tyč viz např Dolmar 9x. Je to kvůli tomu, aby se snížili vibrace tyče a pokud jsou tam kluzná ložiska, tak tam je větší vůle v uložení tyče než v případě kuličkových ložisek,... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita?, 18.6.2010
Panu Lubošovi. Nezapomněl jste že v motoru je olejová náplnˇ?Nehledě na to, že malé motory do sekaček jsou proti automobilovým spíše parodií na motor. Už jsem viděl mnoho těchto kluzných ložisek sesypaných dolů k uhlovému převodu(tyč na výměnu) Echo... celý příspěvek >
Solo nebo echo, 17.6.2010
Znám oba stroje. Protože mají jiný obsah a to u křovinořezů a pil znamená hodně, přirovnám to provedením a kvalitou k VW a Toyotě.
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010
Z posledních třech příspěvků mám dojem, že ten co vymyslel kuličková ložiska asi moc chytrý nebyl. Kdyby byl býval používal kluzná pouzdra tak by nejen ušetřil, ale ještě zvýšil kvalitu:-)). Možná by to stálo navrhnout výrobcům automobilů
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 17.6.2010
Tak jsem koukal na diskuzi k Weibanku a ona je to taková loterie s kvalitou toho kterého kusu nebo typu. Co čekat od čínana, ale loterii za ty prachy?
Pomluvit značku ano, ale kde mám ty typy s kuličkovými ložisky v tyči? Mimochodem to uložení v ložiscích pomáhá snižovat přenesené vibrace do tyče. Nejsou co? Japonci holt nešetří a nechají si za to zaplatit. Podívejte se na auta
Křovinořez na max. 100m^2 co nejlevněji, 17.6.2010
Hostu 114.123 Pokud máte informace o nekvalitě křovinořezů Hecht napište je Jinak si myslím že plácáte neopodstatnělé blbosti
Křovinořez na max. 100m^2 co nejlevněji, 17.6.2010
Podle čeho usuzujete, že Hecht 127 nemá antivibrační systém? To byste poznal, kdyby tam nebyl a navíc na to jsou normy a ty nesmí překročit určitý limit vibrací a dneska nelze dát do prodeje křovinořez bez antibibračního systému. Máte na Hecht 127... celý příspěvek >
Opravuji a prodávám křovinořezy už 15 let a pohonnou tyč v ložiscích jsem ani u Dolmaru, Sola, Husqvarny, Stihlu neviděl. Echo jsem v servisu zatím neměl. Samotného by mne zajímalo, které typy by to měli mít
Solo znám, protože jsem jej prodával a také nevím o tom, že ty tyč byla uložena na kuličkových ložiscích jako ECHO. Můžete konkrétně napsat model nejlépe podobného obsahu cca 35ccm, který má celou pohonnou tyč uloženou jako ECHO?
Jaký mají obsah tyto křovinořezy?
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 17.6.2010
Hecht souhlasí
A má Solo, Stihl a Dolmar pohonnou tyč na ložiskách jako Echo nebo na plastových pouzdrech, když už chcete chcete něco hodnotit a nic o tom nevíte?
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 16.6.2010
Prodávám Hecht143 a nevím odkud vychází názor pana M ale vratky nemáme žádné, reklamace minimum. Prodával jsem Solo a úroveň reklamací je podobná jako u Hecht 143. Piše že doporučuje ABG ale vždyt je to podobná kvalita jako Hecht i HBC45SB tak mám... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 10.6.2010
Informace přímo od Castrolu. A vy si myslíte že si Stihl koupil rafinerii kvůli jednomu typů oleje :-)) Vždyt jsou to obě původně německé kvalitní značky
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika