|
Příspěvky uživatele - 176.220
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomologie nových odrůd jabloní, 21.3.2011 Má již někdo tu pomologii? Mě nikdo na email s obědnávkou nereagoval. |  | Repasovaný japonec nebo nový číňan, 21.3.2011 Každý, kdo si traktor koupí, bude mít tendenci chválit to co koupil, pokud to nebude opravdu nespolehlivý krám (v tom případě o tom raději nepíše). Já jsem také před rokem řešil stejný problém, číňani mě lákali nízkou cenou, ale nakonec jsem pořídil... celý příspěvek > |  |
|  | Rozdíl v plodech třešní a višní, 21.3.2011  Zajímavý dotaz. Asi všichni známe třešně a višně. Višně jsou narozdíl od třešní sladkokyselé, však se také výborně hodí i na všelijaké višňáky a likéry. Ony třešně a višně se všelijak dále dělí - dobře je to popsáno tady. A těch chutí! Za třešňovišně... celý příspěvek > |  | Kdy odříznout část nad pupenem?, 21.3.2011 Tak jak píše Miloš Vysloužil. Já jsem zrovna dnes odstřihával zaočkované výhony mahalebky třešněmi tak ve výšce 20-25 cm nad ujatým očkem. Mám je však slabši, asi 0,5- 1 cm. Pupence se už pěkně nalívají, síla kořenů půjde po zastřižení do očka a to o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|