|
Kniha, 5.4.2010 Porad te mi prosím jakou knihu si mám koupit kde bude popsáno vše o révě? Přesný název. Díky. |
 |
Řízky z blumy, 4.4.2010 Dobrý den.Chci se zeptat, když si ustříhnu pár řízků z blumy(asi 30letá neznám odrůdu, žlutá z vynikající chutí) a píchnu je do země aby zakořenily a příští rok je zasadím na určená místa, vyroste mě stromek? Nebo je to blbost? Díky za odpověd. |
 |
|
 |
Drenážka pod borůvky, 4.4.2010 Dneska jsem potřeboval vyčistit nádrž, tak jsem borůvkám dopřál 500l.Už se těším jak pojedou. |
 |
Drenážka pod borůvky, 4.4.2010 Co vy na to Chemický Alí? |
 |
Drenážka pod borůvky, 1.4.2010 Dobrý den.Chci se zeptat? Mám 5keříků a rád bych pod ně dostal drenážku, jelikož zalévám opravdu hodně, už mě to z konvama nebaví.U borůvek mám 200l sud a chtěl bych jenom hodit hadici do drenážky.Mám je nák podkopat nebo je vyndat dát drenážku a... celý příspěvek > |
 |
Festivalnyj, 1.4.2010 Díky za váš názor.A máte révu u zdi u domu? Já ji budu sázet k plotu tam na ni bude slunce svítit skoro celý den.Plot mám z prken 2m vysoký, prkna jsou 5cm od sebe.Chci vědět jestli to takhle mohu nechat nebo jestli plot pobít aby nezůstali žádné... celý příspěvek > |
 |
Festivalnyj, 29.3.2010 Hodí se odrůda Festivalnyj k 2m vysokému plotu do 500m.n.m.Díky za odpověd.A ještě jakou z touto odrůdou máte zkušenosti? Díky. |
 |
Poraďte mi s odrůdami, 12.3.2010 Díky za váš názor.A jaké odrůdy by ste sázel vy? Jaké by ste mě doporučil? |
 |
Poraďte mi s odrůdami, 11.3.2010 Na Vysočinu,500m.n.m.,k plotu 2m výška,7m délka.Od10h do19h bude na místo svítit slunce.CHci odolné vůči chorobám a mrazu a nejlépe bezsemenné.Mám vytipované odrůdy-Vostorg, Prim, Venus, Jupiter, Kodrjanka, Nero, Russkij rannyj .Jaké odrůdy do těchto... celý příspěvek > |
 |
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 10.3.2010 potřebuji poradit jaké odrůdy(asi4ks) si koupit do 500mnm, budu je sázet k plotu výška 2metry.Místo je mezi barákama a od 10.00 svítí slunce celý den.Náké hodně odolné vůči chorobám a také by se nam líbilo a hlavně dětem náké... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kanadské borůvky - pěstování, 3.9.2009 To je odrůdou.Žádná nemoc. |
 |
Borůvky kanadske plodnost, 25.8.2009 Dobrý den.Chci se zeptat jestli stříháte nebo nějak prostřiháváte a jestli ano tak jak a kdy.Děkuji za odpověd. |
 |
Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 24.8.2009 My máme borůvky druhým rokem.Kupoval jsem ji 50cm vysokou a ted mají 170cm a plodí pěkně |
 |
Škůdce na borůvce?, 14.6.2009 Dobrý Den.V diskuzi o Kanadské borůvce jsem se dočetl, že měl někdo problém z pavučinkama a že mu usychají vetvičky.Dnes jsem se šel na ně podívat a mám je na borůvkách taky a opravdu jsem našel uschlou 10cm větvičku(zatím!) a v té pavučince jsem... celý příspěvek > |
 |
hrušen, 30.3.2009  4letá polokmen jak zastřihnout?Musím každý rok zastřihávat nové větvičky?A co z tou nejdelší v korunce?Nechci jí zkazit.Díky |
 |