Příspěvky uživatele - 176.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše, 5.3.2011
Vyhledejte jejich popisy na internetu. Liší se hlavně v barvě kůry. Mám na zahradě Moruše bílé, mají plody černé, fialové a bílé.  Černé plody jsou navinulé, bílé více sladké. Mám tam i několik stromků pro mě nevyužitelných ze samovýsevu z... celý příspěvek >
Řez angreštu, 4.3.2011
K amatérovi bych dodal, že postupuje zcela podle mého gusta. Účelem prořezu je také, a to hlavně, udržet stromek v kondici. Nejenom prosvětlovat a odstraňovat napadené špičky větviček. Řežte, zmlazováním prodloužíte život stromku. Moje sousedka... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 4.3.2011
Zajímalo by mě kde tu broskev pěstuje. Myslím, že houba způsobující kadeřavost se šíří přes ještě nějakého zprostředkovatele. Přesvědčuje mě o tom rozšíření po loňské zimě, kdy vzhledem k podmínkám a poskytnuté ochraně jsme takový vzestup nečekali.... celý příspěvek >
Ostružina rezať či nie?, 4.3.2011
Výhony zkracuji na max.2.5 m. Na dlouhých výhonech ostružiny nedozrají a keř se zbytečně vysiluje. I tak nestačím sklízet. Keř musí být v kondici, zkrácení tomu napomáhá.
Lignohumát, 3.3.2011
Zkuste zalít někdy rostlinky vodu s oplachu masa. Uvidíte jak poskočí. A je to zadara. Zbytečně bych nevyhazoval peníze ani kdybych byl Rotschild. Dejte raději na charitu.
Twist Off, 2.3.2011
Víčka TWIST OFF otevírám tak, že sklenici držím v jedné ruce, dlaní druhé ruky oťukávám okraj víčka za současného otáčení sklenice. Po asi 20 rázech zkouším otevřít. Postup opakuji až do otevření. Je to trochu jako karate a ani to moc nebolí. Chlap... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika