Příspěvky uživatele - 195.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo máte zkušenosti poraďte, 13.4.2012
Je možné s traktůrkem Starjet bez uzávěrky hrnout sníh za předpokladu, že jsou nasazeny řetězy? Nemyslim závěje, ale vrstvu npř. 15 cm. Doslechl jsem se, že u traktůrků na export jsou osazovány lepší převodovky. Víte o tom něco?
Rada, 28.3.2012
Dopbrý den, obracím se na zkušené s dotazem. Je možné s travním traktorem Karsit bez uzávěrky hrnout sníh a nebo tahat kárku, když je vlhko? Za běžných podmínek bych se bez ní snadnou obešel, pozemek je rovinatý. Děkuji.
Starjet nebo Karsit?, 4.10.2011
Dobrý den, zvažuji koupi zahradního traktůrku a rozhoduji se mezi Starjet a Karsit. Sečení 102 cm, dvojválec, výkon kolem 20 Hp. Sekaná plocha asi 40a. Nepředpokládám sečení každý týden, je to jen údržba louky. Poradíte mi??
Zahradní traktůrek - pomoc s výběrem ze tří, 21.3.2011
Také zvažuji mezi Starjet 18Hp Vanguard a Wisconsin. Wisconsiny mají naše TS, jezdí s tím kde kdo a sečou hroznou trávu. Prý jsou spolehlivé.
Zkušenosti s travním traktorem ELT 18Hp, 16.3.2011
Prosím, máte-li někdo zkušenosti s travním traktůrkem Murrey ELT 18Hp, poskytněte mi je. Díky
Jaký koupit travní traktor, 14.3.2011
A co si myslíte o Karsitu?
Jaký koupit travní traktor, 9.3.2011
No právě to je dilema, Wisconsin se mi také líbí, naše tech. služby je mají a jezdí s tím kde, kdo a drží. Od pana Bičana mám nabídku, ale je vyšší než na SJ s 18Hp Vanguard. Ten mohu mít za 89.000 vč. DPH. A teď babo raď.
Jaký koupit travní traktor, 9.3.2011
Naprosto rozumný názor. Nejsme v Německu a nechci věc na krátké použití.
Jaký koupit travní traktor, 8.3.2011
No díky, teď jste mi otevřel oči, proto nabízená cena 75.000Kč. Na SJ s motorem vanguard 18Hp mám nabídku za 89.000 vč.DPH. Máte někdo zkušenosti s Wisconsinem??
Jaký koupit travní traktor, 8.3.2011
Děkuji za Váš názor. Také se k tomuto typu kloním. Jen mi byl ještě nabídnut Murray s motorem Intek 18Hp, vyráběný v Jičíně pro export. Nemá ložiska v předních kolech, jen kluzná pouzdra. Nevím, jestli to je a nebo není výhoda. Karel.
Jaký koupit travní traktor, 4.3.2011
Prosím o radu jaký koupit traktůrek na sečení asi 3.000m2. Většina bude rozfoukána, pozemek je rovinatý. Zvažuji mezi Starjet, Wisconsin, Karsit, MTD s výkonem kolem 20Hp. Má někdo zkušenosi a poradí mi?? Karel.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika