Příspěvky uživatele - 171.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podivná rostlina, 24.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, při procházce po benešovskych lesích jsem našel tuto podivnou rostlinu / nebo houibu /.Je bez barvy a na stanovišti jí pozoruji již přes týden.Znáte někdo tuto divnou rostlinku?
E-shop KPR, 9.3.2011
Paní Lído děkuji za reakci a typ vyčkám a pokusím se sehnat jinde.            Díky Štolba
E-shop KPR, 9.3.2011
Díky za reakci, nejde přeci o smluvní podmínky, kdyby řekli trhni si nohou tak budu shánět jinde a je po problému.Takhle čekám, jaro se blíží a jsem z toho nervózní.            Díky Štolba
E-shop KPR, 9.3.2011
Dobrý den, má prosím někdo vlastní zkušenost se slovenským e-shopem KPR /klub pěstitelů rostlin /?Já jsem marně sháněl cibule Himalajské lilie, tak jsem se spokojil se semínky, která byla objednána a zaplacena u KPR před více než měsícem a od té doby... celý příspěvek >
Zná někdo rostlinu?, 19.2.2011
Dekuji za příspěvky i za odhalení totožnosti.Ono je vlastně jedno co v zahradě kvete aje já mám rád když vim co to je abych rostlince mohl dát přesně to co potřebuje třebaže se to vždy nepodaři na 100%.Mám dvě rostliny, jedna je v polostínu, druhá u... celý příspěvek >
Zná někdo rostlinu?, 17.2.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostal jsem tuto rostlinu darem a rád bych věděl co vlastně mám.Z botanické zahrady jsem dostal typ na prvosenku ale ať jsem hleda kdekoli nenašel jsem.            Děkuji Václav
Název pokojové rostliny, 3.12.2010
Urcite Hoya cornosa, chce teplé, světlé nísto a neměnit stanoviště.
Název rostliny, 3.12.2010
Ahoj Amazonko, prohližel jsem Tvů obrázek neznámé rostliny a řekl bych, že je to Urginea martima / mořská cibule /Pokus se porovnat s nějakými obrázky
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika