|
Příspěvky uživatele - 171.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podivná rostlina, 24.6.2011  Dobrý den, při procházce po benešovskych lesích jsem našel tuto podivnou rostlinu / nebo houibu /.Je bez barvy a na stanovišti jí pozoruji již přes týden.Znáte někdo tuto divnou rostlinku? |  | E-shop KPR, 9.3.2011 Paní Lído děkuji za reakci a typ vyčkám a pokusím se sehnat jinde.
Díky Štolba |  |
|  | E-shop KPR, 9.3.2011 Díky za reakci, nejde přeci o smluvní podmínky, kdyby řekli trhni si nohou tak budu shánět jinde a je po problému.Takhle čekám, jaro se blíží a jsem z toho nervózní.
Díky Štolba |  | E-shop KPR, 9.3.2011 Dobrý den, má prosím někdo vlastní zkušenost se slovenským e-shopem KPR /klub pěstitelů rostlin /?Já jsem marně sháněl cibule Himalajské lilie, tak jsem se spokojil se semínky, která byla objednána a zaplacena u KPR před více než měsícem a od té doby... celý příspěvek > |  | Zná někdo rostlinu?, 19.2.2011 Dekuji za příspěvky i za odhalení totožnosti.Ono je vlastně jedno co v zahradě kvete aje já mám rád když vim co to je abych rostlince mohl dát přesně to co potřebuje třebaže se to vždy nepodaři na 100%.Mám dvě rostliny, jedna je v polostínu, druhá u... celý příspěvek > |  | Zná někdo rostlinu?, 17.2.2011  Dobrý den, dostal jsem tuto rostlinu darem a rád bych věděl co vlastně mám.Z botanické zahrady jsem dostal typ na prvosenku ale ať jsem hleda kdekoli nenašel jsem.
Děkuji Václav |  | Název pokojové rostliny, 3.12.2010 Urcite Hoya cornosa, chce teplé, světlé nísto a neměnit stanoviště. |  | Název rostliny, 3.12.2010 Ahoj Amazonko, prohližel jsem Tvů obrázek neznámé rostliny a řekl bych, že je to Urginea martima / mořská cibule /Pokus se porovnat s nějakými obrázky |  |
 |
|
|
|