|
Příspěvky uživatele - 93.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Otevírání - zavíraní dvířek kurníku, 4.5.2015 Dobrý den, také uvažuji o koupi nějakého otvírače, mohl by jste uvést cenu vaší mašinky (pokud to není tajemství) Děkuji AVI |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 17.3.2011 Jsem také majitelem tohoto malého pomocníka, používám ho už jenom k silniční dopravě. Také jsem s ním oral, pokud jsme měli pole.Dnes už slouží sem tam něco dovézt. Traktor jsem zakoupil v Agrozetu.Na zahradě je dobrý pomocník, při silniční dopravě... celý příspěvek > |  |
|  | Pila Homelite XL2, 7.3.2011 Ještě dodám skříň je kovová a na karbecu je pouze šroubek L a tři písmena HDC neboHDG??? AVI |  | Pila Homelite XL2, 7.3.2011 Na krytu setrváku je nálepka HOMELITE XL2 automatic, pila nemá brzdu, pouze z plechu zábranu, vzduchový filtr je molitanový, kruhového tvaru s vykrojením, plynové páčky jsou dvě, vedle vypínače je štítek s čísly: UT NO 10518A, SER NO 701700506 což je... celý příspěvek > |  | Pila Homelite XL2, 6.3.2011 Kupovat jinou pilu se mi nechce, protože bych ji dostatečně nevyužil.Chtěl jsem tuto sprovoznit, kdyby bylo něco říznout abych se nemusel trápit s ruční pilkou (např.při prořezu) |  | Pila Homelite XL2, 6.3.2011 Pilu bych chtěl jen vyzkoušet, případně používat ale opravdu na pižlání.Co se týká žeber, tam je problem v tom, že je ulomené zrovna to o které se opírá západka po nastartování.Tím, že se nemá o co opřít se vychyluje prakticky do protisměru a vzpírá... celý příspěvek > |  | Pila Homelite XL2, 5.3.2011 V dílně po otci jsem našel starší pilu Homelite XL2. Chtěl bych ji dát do provozu ale zjistil jsem, že je ulomené žebírko na ventilátoru, prasklé pružiny u startovacích klapek a roztržená odstředivá spojka.Poradí mi někdo jestli se dají tyto... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|